Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας παίρνει τη σκυτάλη στα αναπτυξιακά τουρνουά

Magoufana 2016

Magoufana 2016Η σειρά των φετινών τουρνουά μικρών ηλικιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πλησιάζει στον επόμενο σταθμό της (τον 9o) κι αυτός θα είναι πάλι στην Αθήνα. Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον Α.Ο. Καρέα παίρνει τη σκυτάλη η Αθλητική Ένωση Αθηνά Μαγκουφάνας 2004. Το προσεχές Σαββατοκύριακο (30-31/01) θα πραγματοποιήσει το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της πανελλαδικής εμβέλειας και φιλοδοξεί να φτάσει γι’ άλλη μια χρονιά σε απόλυτα θετικό αποτέλεσμα. Το 1ο έγινε τον περασμένο Μάρτιο και είχε συγκεντρώσει 199 αγόρια και κορίτσια. Στο φετινό πρόκειται ν’ αγωνιστούν 185 αθλητές κι αθλήτριες και το γεγονός ότι οι συμμετοχές διατηρούνται στα περσινά επίπεδα είναι απόδειξη για την απήχηση και την αναγνώριση, που έχει ήδη κερδίσει η προσπάθεια των στελεχών του σωματείου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δηµοτικό γυµναστήριο Πεύκης (Συνταγµατάρχου ∆αβάκη και Σάκη Καράγιωργα) σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. δήµου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Θα γίνουν οι 7 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες που προκηρύχθηκαν και στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr) έχουν αναρτηθεί οι κληρώσεις των γκρουπ και το πρόγραμμα των αγώνων.

Εκτός από τις κλασικές κατηγορίες των νέων, των νεανίδων, των παίδων, των κορασίδων, των παµπαίδων και των παγκορασίδων, κατέστη δυνατό από τις δηλώσεις συμμετοχής να διεξαχθεί και αυτή των μίνι παµπαίδων, δηλαδή με παιδιά έως 9 ετών. Στην κλήρωση μπήκαν 30 νέοι, 17 νεάνιδες, 45 παίδες, 29 κορασίδες, 30 παμπαίδες, 21 παγκορασίδες και 13 μίνι παμπαίδες. Πέρα από την Αττική, στο όπεν της Πεύκης θα έχουν παιδιά σωματεία από 8 ακόμα περιοχές της χώρας: Τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, την Κορινθία, την Πάτρα, τη Φλώρινα, την Καβάλα και τη Λέσβο.

Από τις σημερινές πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης θ’ αγωνιστούν ο έφηβος Γιώργος Σταματούρος, η νεάνιδα Ελένη Σοφρά, ο παις Γιάννης Δαμιανής, οι κορασίδες Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου και η παγκορασίδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Στη σάλα του δημοτικού γυμναστηρίου Πεύκης, που έχει φιλοξενήσει πολλές διοργανώσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα τοποθετηθούν 14 τραπέζια. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν και τις δύο μέρες στις 09:00. Το Σάββατο θα ολοκληρωθούν περίπου στις 19:30, ενώ την Κυριακή οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 15:30.

 

* Το κείμενο γράφτηκε πριν από την έναρξη της 24ωρης απεργίας των Μ.Μ.Ε.. Το επόμενο δελτίο Τύπου θα γραφτεί πρωί Παρασκευής.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ