Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ενημερωτικά στοιχεία για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

images ymcalogo

Από τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκαν απόψε νέα ενημερωτικά στοιχεία σχετικά με το επικείμενο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών και καλό είναι να τα διαβάσουν προσεχτικά όλοι οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους:

images ymcalogo

#   Το Σάββατο 13/2, με την άφιξη της κάθε ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας», ο προπονητής/συνοδός θα πρέπει να περάσει από τον χώρο υποδοχής εντός του Αθλητικού Κέντρου. Εκεί θα συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής της ομάδας του και θα παραλάβει τη δική του διαπίστευση ώστε να μπορεί να μετακινείται στους αθλητικούς χώρους.  

#  Οι προπονητές/συνοδοί των ομάδων παραλαμβάνουν την κάρτα διαπίστευσής τους για να μετακινούνται στους αθλητικούς χώρους και ένα σακίδιο, ένα t-shirt της διοργάνωσης, μαζί με νερό και ισοτονικό/αθλητικό ποτό. Επιπλέον θα παραλάβουν και μία κάρτα για παροχή δωρεάν σάντουιτς και καφέ από το κυλικείο/καφετερία του Αθλητικού Κέντρου.

 Για τους αθλητές-τριες της κάθε ομάδας προβλέπεται φρούτο, ενεργειακή μπάρα δημητριακών, νερό και αναψυκτικό. Θα είναι συσκευασμένα και θα δοθούν κατά την προσέλευση στο «Μίμης Τσικίνας».  

#  Στους αγωνιστικούς χώρους θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους αθλητές, που αγωνίζονται εκείνη τη χρονική στιγμή, στους προπονητές των ομάδων και σε όσους έχουν σχετική διαπίστευση.

#   Η προθέρμανση των αθλητών θα μπορεί να γίνεται στην αθλητική/αγωνιστική αίθουσα της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ., καθώς και  σε διπλανό χώρο, σε συνολικά 10 τραπέζια. Η χρήση των χώρων προτρέπουμε να γίνεται από τους αθλητές-τριες που αγωνίζονται στο επόμενο ωράριο κάθε φορά.

#  Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επαγγελματικό team φωτογράφων θα καλύψει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα. Οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται άμεσα εντός του Αθλητικού Κέντρου.

 Επίσης, για τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες κάθε μία ώρα κατά την διάρκεια των αγώνων, θα διεξάγεται κλήρωση για είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης, γυαλιά ηλίου και μάσκες σκι. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του Αθλητικού Κέντρου.

 Στον χώρο υποδοχής θα υπάρχει ένα παζλ σε μέγεθος αφίσας, στο οποίο ο καθένας από τους φιλοξενούμενους θα μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να συμπληρώνει τα κομμάτια που λείπουν μ’ ένα συμβολικό κόστος. Τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα δοθούν στο φιλανθρωπικό έργο της Χ.Α.Ν.Θ.. 

#  Το Σάββατο 13/2 στις 14:00, έχει προγραμματιστεί Ξενάγηση στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ από επαγγελματικό στέλεχος του Μουσείου, για όσους γονείς, αθλητές, προπονητές, εφόρους και συνοδούς το επιθυμούν. Το Μουσείο βρίσκεται εγκατεστημένο εντός του Αθλητικού Κέντρου «Μίμης Τσικίνας».  Όπως είναι γνωστό, η Χ.Α.Ν. έφερε πρώτη το μπάσκετ στην Ελλάδα το 1919 και μάλιστα, πρώτη ίδρυσε το 2013, Μουσείο Μπάσκετ, το 4ο αναγνωρισμένο Μουσείο Μπάσκετ στον κόσμο.

#  Η ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της φιλοξενίας που επιθυμεί να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το αθλητικό γεγονός, διαθέτει με δωρεάν χρήση την κλειστή θερμαινόμενη πισίνα της (25m) το Σάββατο 13/4 από τις 19:00 – 21:00. Απαραίτητος εξοπλισμός που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι μαγιό, σκουφάκι και σαγιονάρες.

 Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει παρουσία ιατρού και θα γίνεται χρήση του πλήρους εξοπλισμένου ιατρείου, που διαθέτει η Χ.Α.Ν.Θ. εντός του Αθλητικού Κέντρου.

#  Τέλος, ενημερώνουμε τους φιλοξενούμενους μας αθλητές, προπονητές, συνοδούς εφόρους και γονείς, ότι εντός του Αθλητικού Κέντρου « Μίμης Τσικίνας», θα λειτουργεί διαρκώς, απόλυτα οργανωμένος καφέ-χώρος φαγητού και αναψυχής.

Η Χ.Α.Ν.Θ. με την ευκαιρία αυτή, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους κάτωθι χορηγούς της διοργάνωσης του πανελληνίου ανοιχτού πρωταθλήματος: 

Την εταιρεία Σουρωτή, την εταιρεία Vodafone, τον χορηγό Υγείας των αθλητών της Χ.Α.Ν.Θ. Euromedica, την εταιρεία Patrick, την εταιρεία Μπισκότα Παπαδοπούλου, τα καταστήματα με είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης LYNXSports, e-pingpongshop.com, Gpsports, την εταιρεία Special Εδέσματα, το cafe-bistro  Hemingway, το κατάστημα coffee food & more Cantina Pit Stop,  το e-shop Optikon Xpress και το ειδησεογραφικό site sirma.info.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ