Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην Ελευσίνα το αναπτυξιακό του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Πειραιά

Tournoua OSFP-Foinikas_2014

Tournoua OSFP-Foinikas_2014Απρόοπτο πρόβλημα «μεταφέρει» από το Ρέντη στην Ελευσίνα το αναπτυξιακό τουρνουά του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα ότι το 11ο φετινό όπεν, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας επειδή η διοίκηση του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη διέθεσε την εγκατάσταση στις 27 του μήνα για τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, παρότι είχε ήδη παραχωρήσει τον χώρο στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των δύο σωματείων για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Μετά από αυτή την εξέλιξη Ολυμπιακός και Φοίνικας υπέβαλλαν αίτημα για τη συγκεκριμένη αλλαγή στον τόπο διεξαγωγής και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το έκανε δεκτό. Το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών του Πειραιά οργανώνεται για 3η σερί χρονιά (σε συνεργασία με την ομοσπονδία και στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας Αντωνίας Σπανού) και τις δύο προηγούμενες είχε γίνει κανονικά στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Η σχετική προκήρυξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή.

Για το θέμα της αλλαγής στο επόμενο αναπτυξιακό τουρνουά η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είναι αναλυτικά η εξής: «Η Διοίκηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη διέθεσε  το γήπεδο στις 27/2/2016 για τη διεξαγωγή του αγώνα πετοσφαίρισης γυναικών μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την Α1 κατηγορία γυναικών με απευθείας μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη παραχωρήσει το γήπεδο στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΟΣΦΠ και Φοίνικα  Αγ. Σοφίας για τη διεξαγωγή του Ανοιχτού αναπτυξιακού πρωταθλήματος «Αντωνία Σπανού”.

Η Τεχνική Επιτροπή προ του κινδύνου της ματαίωσης της διοργάνωσης, ενέκρινε το αίτημα των δύο συνδιοργανωτών σωματείων και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τις προγραμματισμένες ημερομηνίες στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Η Ελευσίς στην Ελαιουργική Ελευσίνας.

Οι δηλώσεις  συμμετοχής: 15-21 Φεβρουαρίου 2015».

ΕΠΤΑ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Στο Μετς της Γαλλίας μεταβαίνουν αύριο το απόγευμα επτά αθλήτριες προκειμένου να πάρουν μέρος στο 2ο τουρνουά της σειράς World Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας (I.T.T.F.). Είναι κι αυτό της βαθμίδας Premium (όπως το προηγούμενο στην Τσεχία, όπου αγωνίστηκαν τρεις Έλληνες αθλητές), διεξάγεται από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου κι εκεί θ’ αγωνιστούν οι νεάνιδες Ελένη Σοφρά, Παναγιώτα Ανδριανού του Τελαμώνα Σαλαμίνας, Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου του Α.Ο. Άρης 2006 και οι κορασίδες Φοίβη Πεχλιβανίδη, Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου του Α.Ο. Άρης 2006 και Μαλαματένια Παπαδημητρίου του ΓΑΟ Πειραιά. Οι επίλεκτες αθλήτριες θα έχουν στην τεχνική καθοδήγηση τον προπονητή των σωματείων της Βούλας Κωνσταντίνο Κωστόπουλο και την προπονήτρια του Τελαμώνα Σαλαμίνας Μαρία Καλογιάννη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σ’ ένα ακόμα τουρνουά ορισμένα από τα παιδιά εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους εκμεταλλευόμενα τα οικονομικά έπαθλα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από τα  αναπτυξιακά πρωταθλήματα της περασμένης σεζόν. Η αποστολή πηγαίνει αεροπορικώς στο Λουξεμβούργο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μετς. Η Ελλάδα θα έχει δύο ομάδες στις κορασίδες. Η μία με τις Φίσερ, Γερασιμάτου (πρωταθλήτριες θυμίζουμε, τον Οκτώβριο, στο ομαδικό του διεθνούς τουρνουά της Σερβίας) και η άλλη με την Πεχλιβανίδη και την Παπαδημητρίου. Οι τέσσερις κορασίδες εκτός από τα ατομικά της δικής τους κατηγορίας, θα πάρουν μέρος και στα ατομικά των νεανίδων.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ