Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Ο Κρεάνγκα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο: «Δεν στεναχωριόμαστε, συνεχίζουμε κανονικά»

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πήρε δηλώσεις το μεσημέρι της Δευτέρας στο Λονδίνο από τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του στον 3ο γύρο του απλού. Το σχετικό κομμάτι έχει ως εξής: Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του απλού ανδρών, στο Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ του Λονδίνου. Ο Έλληνας πρωταθλητής υπέκυψε στην ανωτερότητα του Δανού Μίκαελ Μέιζ, ηττήθηκε με 4-1 σετ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Δεν το βάζει κάτω όμως, δεν απογοητεύεται και δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι βαδίζει αισίως στο 41ο έτος της ηλικίας του.

«Τελειώσαμε με τους Ολυμπιακούς, προχωράμε κανονικότατα, δεν στενοχωριόμαστε. Από τα τέλη Αυγούστου πάλι προετοιμασία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Κρεάνγκα.

Αναφορικά με τον αγώνα, ο πολύπειρος αθλητής δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορούσα να παλέψω περισσότερο αν έπαιρνα το πρώτο σετ. Δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι είναι καθοριστικό, γιατί χθες (σ.σ. στον αγώνα του 2ου γύρου με τον Βέλγο Σεϊβ) έχασα το πρώτο σετ και νίκησα 4-1. Σήμερα η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που έπρεπε εκ μέρους μου. Ο αντίπαλός μου ήταν όπως τον περίμενα, απλώς εγώ έπρεπε να προσαρμοστώ και να παίξω λίγο καλύτερα».

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped