Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θετικός απολογισμός στη σεζόν για τον Α.Ο. Ακρωτηρίου

Akrotiri esoteriko_tournoua

Akrotiri esoteriko_tournouaΣτην επιτραπέζια αντισφαίριση το παρόν και το μέλλον πολλών σωματείων εξαρτάται κυρίως από τη διάθεση και το μεράκι, που δείχνουν Akrotiri tournoua_fasiτα δικά τους στελέχη. Τον κανόνα αυτό επιβεβαιώνει η προσπάθεια για καλή λειτουργία και ανάπτυξη στον Αθλητικό Όμιλο Ακρωτηρίου.  

Οι άνθρωποι του σωματείου μάς έστειλαν μικρό ρεπορτάζ κι έδειξαν την ικανοποίησή τους για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς. Η ανδρική ομάδα συμμετείχε στη Β’ εθνική κατηγορία και στις αρχές Ιανουαρίου εκπροσώπησε την Κρήτη στα προμπαράζ της λοιπής χώρας, καθώς ο Ο.Α. Χανίων 2000 διεγράφη από την ομοσπονδία στην αρχή της σεζόν και η ομάδα του Ο.Α.Α. Ηρακλείου δεν κατέβηκε στους αγώνες της Αθήνας και μηδενίστηκε. Τα παιχνίδια είχαν διεξαχθεί στον Άλιμο και το Ακρωτήρι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, άσχετα αν δεν κατάφερε να προκριθεί στα μπαράζ του Μαρτίου για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Επίσης, πέντε αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας αγωνίστηκαν στο 1ο πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά, που έγινε στα Χανιά τον Δεκέμβριο του 2015. Κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πήραν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν για το μέλλον τους στο άθλημα. Εξάλλου, για πρώτη φορά τη σεζόν 2015-2016 ο Α.Ο. Ακρωτηρίου μετέχει και στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Βετεράνων του Π.Ο.Φ.Επ.Α. Κρήτης. Η ομάδα έχει την ονομασία «Ακρωτήρι» «και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα κρίνονται αρκετά ικανοποιητικά».

Akrotiri kopi_pitas_kai_agonesΜε την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του σωματείου έκοψε δική του πρωτοχρονιάτικη πίτα τον περασμένο μήνα, ενώ οργάνωσε και εσωτερικό τουρνουά για τους αθλητές και τις αθλήτριές του. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο Καμπάνι Ακρωτηρίου και μετά το τέλος της έγινε η απονομή μεταλλίων στους νικητές των δύο κατηγοριών, που για την ιστορία ήταν ο Βασίλης Κλέτσας στη μεγάλη κατηγορία και ο Θανάσης Αρβανίτης στη μικρή. Τους αγώνες παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των αθλητών καθώς και ο πρόεδρος του ομίλου Παύλος Μαρινάκης. Το σωματείο θέλησε να ευχαριστήσει και χορηγούς για τη στήριξη και τις προσφορές δώρων στις δύο εκδηλώσεις. Ευχαρίστησε λοιπόν, τον Σταύρο Δρικάκη ιδιοκτήτη του καταστήματος Σταύρος Σπορ και την Ειρήνη και τον Φώτη από το CHANIA PRINT POINT.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ