Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα ιστορικά Τερζάκεια τιμούν και φέτος τις μικρές ηλικίες

Terzakeia geniko

Terzakeia genikoΤα ιστορικά Τερζάκεια, το παλαιότερο τουρνουά μικρών ηλικιών στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο να προσφέρουν ξανά στα παιδιά πεδίο δράσης σε ιδανική ατμόσφαιρα. Αυτή τη φορά δεν διεξάγονται ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όπως τα τελευταία χρόνια, αλλά τον εορταστικό τόνο θα τον …κρατήσουν διότι θα κλείσουν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, πριν ακολουθήσει στις 16-17 Απριλίου ο τελικός στην Κοζάνη. Τα 19α Τερζάκεια είναι παράλληλα το 13ο και τελευταίο όπεν στη φετινή σειρά. Θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (στη διεύθυνση Μιαούλη 60), τα διοργανώνει η Επιτραπέζια Αντισφαίριση δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την ομοσπονδία και είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου. Στο event, που έχει κερδίσει προ πολλού την πανελλήνια αναγνώριση, είναι και αυτή τη χρονιά πολύ μεγάλη η ανταπόκριση των σωματείων. Στις κληρώσεις μπήκαν 213 αγόρια και κορίτσια (πέρσι είχαν αγωνιστεί 179), ενώ πέρα από τις κλασικές κατηγορίες των νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων θα γίνει και η κατηγορία των μίνι παμπαίδων! Αν δεν υπάρξουν απουσίες της τελευταίας στιγμής θα καταγραφεί ο τέταρτος καλύτερος αριθμός συμμετοχών φέτος σε αυτά τα πανελλήνιας εμβέλειας πρωταθλήματα.

Οι δηλώσεις χωρίζονται σε 30 νέους, 17 νεάνιδες, 56 παίδες, 29 κορασίδες, 30 παμπαίδες, 11 μίνι παμπαίδες και 40 παγκορασίδες. Εκτός από την Αττική, στους αγώνες θα έχουν αθλητές σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκίδα, τη Χίο, την Κορινθία, την Έδεσσα, την Καβάλα, τα Χανιά, την Πάτρα, τη Φλώρινα, τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη.

Και στο κλείσιμο των αναπτυξιακών και με διαμορφωμένα σε προχωρημένο βαθμό τα αριθμητικά δεδομένα για τον τελικό, είναι πολλές και σε αυτό το τουρνουά οι συμμετοχές παιδιών, που βρίσκονται στις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης. Συναντάμε τους νέους Γιώργο Σταματούρο, Δημήτρη Κορδούτη, τις νεάνιδες Αλεξάνδρα Τουντακώβα, Ελισάβετ Τέρπου, τους παίδες Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη, Αλέξη Κουλουριώτη, Κωνσταντίνο Στάμου, Αλκιβιάδη Σταματούρο, τις κορασίδες Μαρία Λαδάκη, Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Δέσποινα Μυτακίδου, τους παμπαίδες Σωκράτη-Βησσαρίωνα Γιαννούτσο, Αλέξανδρο Μαδέση, Ευάγγελο Μαλλιαρό, Σωτήρη Σαπάκο και τις παγκορασίδες Μαρία Δημητρίου, Δήμητρα Πετσίβα, Νεφέλη Καφάτου και Ιωάννα Μαδέση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων. Το Σάββατο το τελευταίο προγραμματισμένο ωράριο είναι για τις 20:00. Την Κυριακή η έναρξη γίνεται στις 09:00 με αγώνες διαβάθμισης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν περίπου στις 17:30. Για όσους ενδιαφέρονται τα ωράρια και οι κληρώσεις για τα Τερζάκεια, όπως και οι ειδικές βαθμολογίες των ηλικιακών κατηγοριών μέχρι αυτή την ώρα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr).

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ