Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Ημιτελικός του E.T.T.U. Cup γυναικών με Τσίπου-Κρόττα

Tsipou-Krotta TourkiaΔιπλή ελληνική παρουσία είχαμε στη διαιτησία ημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ένωσης των γυναικών (Ε.Τ.Τ.U. Cup)! Μετά από πρόσκληση της Ε.Τ.Τ.U. οι διεθνείς επιδιαιτήτριες Μαρία Τσίπου και Κωνσταντίνα Κρόττα βρέθηκαν στην Προύσα της Τουρκίας για τον δεύτερο ημιτελικό της τοπικής Bursa Buyuksehir με την ALCL Grand Quevilly από τη Γαλλία, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής. Η Τσίπου ως επιδιαιτήτρια και η Κρόττα ως διαιτήτρια τίμησαν την ελληνική διαιτησία με τη συμμετοχή τους σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι διασυλλογικού Κυπέλλου και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων.

Δέχτηκαν επίσης, τη θερμή φιλοξενία της τουρκικής ομάδας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η Μπούρσα (που παρεμπιπτόντως νίκησε 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα συναντήσει μία άλλη γαλλική ομάδα, τη Λιλ Μετροπόλ) ευχαρίστησε πολλές φορές θερμά τις διαιτήτριες από τη Θεσσαλονίκη για την άψογη παρουσία και συνεργασία τους, αλλά και για το γεγονός ότι αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση αψηφώντας τις κακές διεθνείς συγκυρίες. Μάλιστα, οι Τούρκοι πρόσφεραν και πολλά δώρα στο ελληνικό δίδυμο.  

Parataxi omadon_me_Tsipou-KrottaΕπόμενος σταθμός για τη Μαρία Τσίπου είναι το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης, που θα γίνει στο Χάλμσταντ από τις 12 έως τις 16 Απριλίου και στο οποίο θα εργαστεί ως βοηθός επιδιαιτητή. Επόμενη διεθνής διοργάνωση για την Κωνσταντίνα Κρόττα το όπεν νέων και παίδων του Βελγίου. Θα διεξαχθεί στο Σπα από τις 20 έως τις 24 Απριλίου και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της επίσης ως βοηθός επιδιαιτητή.

* Στις φωτό οι διεθνείς επιδιαιτήτριες μπροστά από την αφίσα του αγώνα (αριστερά η Τσίπου και δεξιά η Κρόττα) και στην παρουσίαση των ομάδων.

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped