Πινγκ πονγκ …διαρκείας στο 1ο ενδοσχολικό τουρνουά του 2ου ΓΕ.Λ. Αλεξανδρούπολης‏

Alexandroupoli 2ο_ΓΕΛΛύκειο στην Αλεξανδρούπολη ενέταξε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη σεζόν την επιτραπέζια αντισφαίριση στην αθλητική του δραστηριότητα. Το πώς, το εξηγεί ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που βοήθησε καθοριστικά την προσπάθεια. Το δελτίο Τύπου, που έστειλε πριν από τις γιορτές έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον:

«Με τη στήριξη του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου η τελική φάση του 1ου ενδοσχολικού πρωταθλήματοςπινγκ πονγκ, που συνδιοργανώθηκε με το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο και η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι τα παιχνίδια (μικτές ομάδες κοριτσιών και αγοριών των 5 ατόμων) θα διεξάγονται στο χρονικό διάστημα του διαλείμματος. Πέρα από το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία, την αποδοχή του διαφορετικού φύλου και την ανάγκη για διά βίου άσκηση και υγεία σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου αυτού ενεργητικά και παραγωγικά για τους μαθητές της συγκεκριμένης βαθμίδας, αλλά και η σύνδεση σχολικού και εξωσχολικού αθλητισμού .

Alexandroupolis SxolikoΚατά τη διάρκεια των αγώνων έλαβαν μέρος 15 ομάδες των πέντε μαθητών /τριών. Η χρονική τους διάρκεια ήταν τρεις (3) μήνες.

Η τελική φάση περιλάμβανε:

Α. Παρουσίαση του τμήματος πινγκ πονγκ του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης από αντιπροσωπεία της ομάδας με τον έφορο Δημήτρη Κυραδενίδη

Β. Αγώνα επίδειξης μεταξύ της Παναγιώτας Μούρου (αρχηγό της γυναικείας ομάδας του Μ.Γ.Σ. Εθνικός) και του Ανδρέα Νικολακάκη (αρχηγού και προπονητή της ανδρικής ομάδας του ίδιου σωματείου)

Γ. Τελικούς αγώνες ενδοσχολικού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ

Δ. Απονομή επάθλων από τον έφορο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕ.Λ. της πόλης

Η διεύθυνση του σχολείου, οι υπεύθυνοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και ο Σύλλογος Κηδεμόνων ευχαριστούν θερμά το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πολύτιμη υποστήριξη σε εκδήλωση που είναι προς όφελος των μαθητών του σχολείου και ευελπιστεί σε συνέχεια αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας». 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped