Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Κ. Κωστόπουλος προπονητής από την Ελλάδα στο World Hopes Challenge του Κατάρ

Kosto Halmstad

Kosto HalmstadΟ Κωνσταντίνος Κωστόπουλος (φωτό) είναι ο προπονητής από την Ελλάδα, ο οποίος θα παραστεί στη συγκέντρωση προετοιμασίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) για αθλητές και αθλήτριες έως 12 ετών, που θα γίνει στην Ντόχα από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 4 Ιουνίου. Ως γνωστόν, στο σημαντικό event με την επωνυμία World Hopes Week & Challenge 2016, έχει επιλεχθεί με κάρτα ελευθέρας να πάρει μέρος η παγκορασίδα Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου του Γ.Α.Ο. Πειραιά. Η ελληνική ομοσπονδία, όπως και κάθε άλλη που θα έχει αθλητή ή αθλήτρια στο Κατάρ, είχε το δικαίωμα να δηλώσει και προπονητή για το καμπ. Η οικογένεια της 12χρονης πρωταθλήτριας εξέφρασε την επιθυμία να είναι υπεύθυνος προπονητής ο επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Άρη Βούλας, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το σεβάστηκε και τον δήλωσε σε μία ακόμα διεθνή εκδήλωση. Ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος έχει πλέον μεγάλη εμπειρία από διοργανώσεις σε επίπεδο γυναικών και μάλιστα σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες. Επιπλέον, έχει σημασία για τον ίδιο, που το World Hopes Challenge δίνει ξεχωριστά κίνητρα και στους προπονητές.

Θυμίζουμε ότι το καμπ διοργανώνουν η ομοσπονδία του Κατάρ, η διεθνής ομοσπονδία και η Ακαδημία Ανάπτυξης. Θα συγκεντρώσει 16 αγόρια και 16 κορίτσια απ’ όλες τις ηπείρους και στην τελευταία ημέρα του θα έχει και τουρνουά. Οι προπονητές αναμένεται να είναι πάνω από 25! Η Παπαδημητρίου πήρε μία από τις συνολικά 3 wild cards μετά την εξαιρετική παρουσία της τον Απρίλιο στο προπονητικό καμπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) στο Λουξεμβούργο.

Από τις 29 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονητικό καμπ και εκπαιδευτικές συνεδρίες. Είναι και σεμιναριακού χαρακτήρα συνεπώς, για τους προπονητές και πρέπει να σημειωθεί ότι ένας απ’ αυτούς θα πάρει υποτροφία 1.000 δολαρίων για εκπαιδευτική εκδήλωση στο μέλλον από την I.T.T.F.. Οι παρόντες προπονητές θα διεκδικήσουν την προνομιούχο θέση μέσα από τις συνεδρίες, ενώ μετά το καμπ θα γίνει επιλογή ενός ή δύο προπονητών για τη HopesTeamτου 2016, την οποία θα συγκροτήσουν 4 αθλητές και 4 αθλήτριες.

Επικεφαλής προπονητές στη συγκέντρωση προετοιμασίας θα είναι ο Γερμανός Ντιρκ Βάγκνερ, η Γινγκ Τζουν Χονγκ από τη Σιγκαπούρη και ο Καναδός Ντέγιαν Ράπιτς από την I.T.T.F.. Για τον Κωστόπουλο να προστεθεί ότι μετά τις τρεις διαδοχικές παρουσίες στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων, έχει δώσει το «παρών», σε λιγότερο από έναν χρόνο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού ως υπεύθυνος της εθνικής γυναικών, στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης επίσης για τις γυναίκες και φυσικά σε διεθνή τουρνουά μικρών ηλικιών.

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ