Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα των Μ.Μ.Ε.

Afisa ΜΜΕ_V._Ellada_2016

Afisa ΜΜΕ_V._Ellada_2016Με τη δημοσίευση των προκηρύξεων μπήκε στο δεύτερο στάδιο η προετοιμασία για τα φετινά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Φέτος θα είναι δύο, ως γνωστόν, στις 11 Ιουνίου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας, στις 18 το 6ο συνεχόμενο στην Αθήνα και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μαζί με τον συνοδοιπόρο της σε αυτή την προσπάθεια Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου προσμένουν και αυτή τη χρονιά σημαντική ανταπόκριση απ’ όλους τους φίλους του αθλητισμού, που εργάζονται στα media. Γνωρίζουν βέβαια, ότι βιώνει και ο χώρος του Τύπου εξαιρετικά δύσκολη εποχή και ότι τα προβλήματα έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Εξακολουθούν να πιστεύουν ακράδαντα όμως, ότι η άθληση χαρίζει …διεξόδους και το καθιερωμένο ατομικό τουρνουά πινγκ πονγκ προσφέρει θαυμάσια ευκαιρία για ψυχαγωγία και εκτόνωση. Οι προκηρύξεις αναρτήθηκαν αρχικά στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και θ’ αναρτηθούν και στο σάιτ του Π.Σ.Α.Τ. (psat.gr). Αυτή για το πρωτάθλημα της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.httf.gr/images/anak_mme_16thes.pdf κι εκείνη για το πρωτάθλημα της Αττικής στη διεύθυνση https://www.httf.gr/images/anak_mme_ath16.pdf. Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν άμεσα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρουμε, όπως πάντα, τα πιο βασικά στοιχεία:

Το event στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου στην Ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης STIGA στο περίπτερο 1 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154, 1ος όροφος). Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ορίστηκε μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνονται στην ομοσπονδία ή στον σύνδεσμο, απλά αυτή τη φορά από την πλευρά της πρώτης θα παίρνουν τις δηλώσεις τα γραφεία στην Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας (φαξ 2310-237108 και e-mail: temaked@httf.gr) και όχι τα κεντρικά στην Αγίου Κωνσταντίνου. Οι κατηγορίες είναι ίδιες, δηλαδή απλό ανδρών και απλό γυναικών και υπό προϋποθέσεις θα σχηματιστεί ειδική κατηγορία «νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης».

Το πρωτάθλημα στην Αθήνα θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου και επανέρχεται στην Ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετά την περσινή πετυχημένη διεξαγωγή στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής θα λήξει την Πέμπτη 16 Ιουνίου. Μια διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες σεζόν είναι ότι για την τελική συγκρότηση της ειδικής κατηγορίας η ομοσπονδία θα κάνει και αξιολόγηση αγωνιστικού επιπέδου όλων των δηλωθέντων και θ’ αποφασίσει αν θα εξαιρέσει κάποιους για να τους εντάξει στην κλασική. Προχωρά σε αυτό με βάση την εμπειρία της στα πέντε χρόνια των αγώνων και πάντα με το σκεπτικό ότι οι αγώνες έχουν φιλικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα κι επιτρέπουν τέτοιες αλλαγές. Εννοείται ότι αν δεν σχηματιστεί η ειδική κατηγορία νυν και πρώην αθλητών, θα μπορεί, όποιος θέλει, να παίξει στην απλή κατηγορία.  

Μία σημαντική σημείωση και για τα δύο τουρνουά αφορά στους ειδικούς όρους: Κατά την προσέλευση στην αίθουσα ο κάθε αγωνιζόμενος/η παρακαλείται να δώσει στη γραμματεία απλό χαρτάκι με την υπογραφή του/της, όπου να δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι υγιής και παίζει με δική του/της ευθύνη στο τουρνουά. Εάν υπάρχει θεωρημένο δελτίο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ισχύει.

Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής και ότι δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα έχουν γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας στον χώρο των μέσων ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί, παραγωγοί, τυπογράφοι κ.τ.λ.), καθώς φυσικά οι συνταξιούχοι, αλλά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο. Οι αγώνες είναι πανελλήνιας εμβέλειας, συνεπώς και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί κάθε ενδιαφερόμενος απ’ οποιοδήποτε μέρος της χώρας κι αν προέρχεται.

 

* Την αφίσα του πρωταθλήματος της Βόρειας Ελλάδας για τα Μ.Μ.Ε. δημιούργησε και πρόσφερε στους διοργανωτές ο Χρήστος Σταματόπουλος. Τον ευχαριστούμε θερμά!

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ