Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Φλώρινα προκήρυξε το 2ο Φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Florina open

Florina openΔίνει και φέτος το μεγάλο ραντεβού με ενήλικους αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και όχι μόνο, ο δήμος Φλώρινας. Σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία Σάρισες Φλώρινας και Ο.Ε.Α. Φλώρινας, και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει στις 2-3 Ιουλίου το 2ο Φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης και προσδοκά και φέτος σημαντική ανταπόκριση από τον κόσμο του αθλήματος. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας (όπου πριν από λίγες ημέρες έγινε η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων) και περιλαμβάνει ανοιχτό τουρνουά για άνδρες και γυναίκες με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει τουλάχιστον το 18ο έτος της ηλικίας τους και θα διαγωνιστούν και στα πέντε ατομικά αγωνίσματα. Δηλαδή, στο απλό ανδρών, όπου σχηματίζονται 5 ηλικιακές κατηγορίες, στο απλό γυναικών με μία ενιαία κατηγορία, στο διπλό ανδρών, το διπλό γυναικών και το διπλό μικτό, όπου επίσης θα υπάρχει μία ενιαία κατηγορία. Στο απλό ανδρών οι κατηγορίες είναι 18-29 ετών, 30-39, 40-49, 50-59 και 60+ ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως την Τετάρτη 29 Ιουνίου με e-mail στο geliguras@yahoo.grή με fax στο 2385022480. Επίσης, τα τηλέφωνα 6937164317 και 6980958832 είναι διαθέσιμα για πληροφορίες. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ ανεξάρτητα από τις κατηγορίες (ατομικό ή διπλό), στις οποίες θα μετάσχει ο κάθε αθλητής. Τα παράβολα θα πρέπει να κατατεθούν στον λογαριασμό: ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
αριθμός ΙΒΑΝ: GR3601717900006790126132576.

Ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ παιχνίδια στη δεύτερη προβλέπει το σύστημα διεξαγωγής με την κλήρωση να γίνεται την Παρασκευή 1 Ιουλίου. Εάν υπάρξει η χρονική ευχέρεια είναι δυνατόν να γίνουν σε κάποιες ή σε όλες τις κατηγορίες και αγώνες «παρηγοριάς». Οι αγώνες θ’ αρχίσουν με τα διπλά το Σάββατο στις 11 και θα ολοκληρωθούν με τα ατομικά την Κυριακή στις 18.00.

Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία της διαμονής των συμμετεχόντων στο ανοικτό πρωτάθλημα έχει έρθει σε συνεννόηση με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για τιμές και διαθεσιμότητα και θ’ ανακοινώσει σύντομα πίνακα ξενοδοχείων.  Έγκαιρα επίσης θα γίνουν γνωστά από την ιστοσελίδα του σωματείου το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ