Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Competition manager στο όπεν νέων της Πορτογαλίας ο Δ. Μεσσήνης

Τη θέση του competition manager στο καθιερωμένο τουρνουά νέων και παίδων του Φούντσαλ εμπιστεύεται η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) στον Δημοσθένη Μεσσήνη. Ο τέως γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και νυν υπεύθυνος του τομέα μηχανογράφησης της ομοσπονδίας είχε περάσει πέρσι τον Σεπτέμβριο, στη Βιέννη, τις εξετάσεις της I.T.T.F. για διευθυντές αθλήματος και στο πορτογαλικό όπεν τον επόμενο μήνα θα βρεθεί πρώτη φορά επικεφαλής στη συγκεκριμένη θέση. Το τουρνουά είναι της σειράς World Junior Circuit της I.T.T.F. και θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημοσθένης Μεσσήνης είχε κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ιδιότητα τον περασμένο Μάρτιο στο όπεν μικρών ηλικιών του Λινιάνο στην Ιταλία. Απλά, τότε ανέλαβε Assigned Competition Manager (εγκεκριμένος διευθυντής αθλήματος) και ήταν βοηθός του Αυστριακού διευθυντή αθλήματος Καρλ Γίντρακ με την προοπτική στο επόμενο τουρνουά, που θα του ανέθεταν, να είναι ο ίδιος επικεφαλής στον συγκεκριμένο τομέα. Έτσι η αρχή γίνεται στο τουρνουά του Φούντσαλ στη Μαδέιρα και σίγουρα η νέα δραστηριότητα περιποιεί τιμή για τον παλιό αθλητή πινγκ πονγκ και νυν καθηγητή Φυσικής Αγωγής, όπως και την ελληνική ομοσπονδία. Το καθιερωμένο όπεν της Πορτογαλίας περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού και του ομαδικού για νέους, νεάνιδες, τους παίδες και τις κορασίδες.

* Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (και την ενότητα «ανακοινώσεις») έχουν αναρτηθεί οι προκηρύξεις για το ανοιχτό πρωτάθλημα «Ελευσίνια 2012», όπως και για το τουρνουά του Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα όπεν μικρών ηλικιών θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και είναι τα δύο πρώτα στο καλεντάρι της ομοσπονδίας για τη σεζόν 2012-2013.

 

                                               

                                               

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped