Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παράταση δηλώσεων για το 6ο τουρνουά των Μ.Μ.Ε. στην Αθήνα

PingPongMME2016

PingPongMME2016Μόλις το περασμένο Σάββατο υλοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η ιδέα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου να γίνει πρώτη φορά ατομικό πρωτάθλημα για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας. Η φετινή δράση με τη ρακέτα του δημοφιλούς αθλήματος όμως, περιλαμβάνει και δεύτερη πράξη για τους ανθρώπους του Τύπου. Είναι το καθιερωμένο τουρνουά της Αθήνας, το οποίο …παίρνει σειρά το προσεχές Σάββατο, 18 του μήνα, στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Διεξάγεται για 6η συνεχόμενη χρονιά και φιλοδοξεί να δώσει μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. ν’ αποφορτιστούν από το άγχος της καθημερινότητας και να χαλαρώσουν με αθλητική ενασχόληση. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και παίρνουν παράταση μέχρι και την ώρα της κλήρωσης των αγώνων το Σάββατο στις 10.00.

Οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν στην ιστοσελίδα ή το φαξ της ομοσπονδίας (info@httf.gr και 210-5223455), στην ιστοσελίδα ή το φαξ του Π.Σ.Α.Τ. (psat@otenet.gr και 210-3635777). Κανονικά η σχετική προθεσμία έληγε την Πέμπτη, αλλά δίνεται παράταση, επειδή είναι μικρός ο αριθμός των 35 συμμετοχών, που υπάρχει έως το βράδυ της Τρίτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται για οποιαδήποτε απορία στον Γιάννη Φάκαρο από την ομοσπονδία στο τηλέφωνο 6974-016302.

Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής και ότι δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα έχουν γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας στον ευρύτερο χώρο των μέσων ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί, παραγωγοί, τυπογράφοι κ.τ.λ.), καθώς φυσικά οι συνταξιούχοι, αλλά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο. Οι αγώνες είναι πανελλήνιας εμβέλειας, συνεπώς και στην Αθήνα έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί κάθε ενδιαφερόμενος απ’ οποιοδήποτε μέρος της χώρας κι αν προέρχεται. Οι κατηγορίες είναι ίδιες κάθε χρόνο, δηλαδή απλό ανδρών και απλό γυναικών και υπό προϋποθέσεις θα σχηματιστεί ειδική κατηγορία «νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης». H προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Αττικής στη διεύθυνση https://www.httf.gr/images/anak_mme_ath16.pdf.

 

* Την αφίσα του 6ου πρωταθλήματος εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. δημιούργησε ο Διονύσης Ανυφαντής από την Πάτρα και Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ.  τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ