Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δικαστική απόφαση ακύρωσε τον μηδενισμό του Α.Ο. Ελληνικού στη Β’ Εθνική γυναικών

Service

ServiceΞαφνικές αλλαγές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής γυναικών μετά από δικαστική απόφαση. Η τελική βαθμολογία και ο μηδενισμός του Α.Ο. Ελληνικού δεν ισχύουν διότι το Α.Σ.Ε.Α.Δ. δέχτηκε την προσφυγή του συγκεκριμένου σωματείου-μέλους κατά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ακύρωσε εν μέρει το υπ΄αριθμ. 7/15-1-2016 πρακτικό συνεδρίασης της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Τον Ιανουάριο είχε αποφασιστεί ο μηδενισμός και κατ’ επέκταση η αποβολή της γυναικείας ομάδας του Ελληνικού από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής διότι η αθλήτρια Αργυρή Μαλλιαρού συνέχισε ν’ αγωνίζεται στη διοργάνωση παρότι από τις 10 Νοεμβρίου βγήκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή, για την οποία είχε καταθέσει τα χαρτιά της. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να διεξαχθούν άμεσα το άλλο Σαββατοκύριακο (25 και 26 του μήνα) οι αγώνες πρωταθλήματος, που δεν έδωσε το σωματείο λόγω του μηδενισμού του. Θα παίξει χωρίς τη Μαλλιαρού. Μετά τις συναντήσεις αυτές και με βάση τα αποτελέσματα η ομοσπονδία θ’ αποκαταστήσει ό,τι προκύψει βαθμολογικά για τις ομάδες (και για την παρακάτω ή την παραπάνω κατηγορία), αλλά και στους πίνακες αξιολόγησης.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, που ενδιαφέρει πολύ και τα σωματεία, τα οποία είναι ν’ αγωνιστούν με το Ελληνικό, έχει ως εξής:

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ΄αριθμ. 45/16-6-2016 απόφασή του, δέχθηκε την προσφυγή του σωματείου – μέλους Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κατά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ακύρωσε εν μέρει το υπ΄αριθμ. 7/15-1-2016 Πρακτικό συνεδρίασης της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, με το οποίο είχε αποφασιστεί ο μηδενισμός της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε εφαρμογή της πιο πάνω απόφασης και εφόσον δεν υφίστανται οι δύο μηδενισμοί για τη γυναικεία ομάδα του Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, επαναφέρει τους αγώνες που έδωσε η ομάδα και ορίζει: Να διεξαχθούν οι αγώνες που δεν έδωσε η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ιεραρχίας Β΄ Εθνικής Γυναικών Αττικής (2015- 2016), στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ, με το ακόλουθο πρόγραμμα αγώνων:

Σάββατο 25/6/2016:

Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-Γ.Ο.Π. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ  10:00

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001-Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 13:00

Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ 16:00

Κυριακή 26/6/2016:

Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΛΦΑ-Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 10:00

Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-Α.Ο. ΒΥΡΩΝ 13:00

Α.Ο.Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ-Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 16:00

Τα σωματεία Γ.Ο.Π. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ, Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001, Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ, Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΛΦΑ, Α.Ο. ΒΥΡΩΝ, Α.Ο.Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ οφείλουν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στους πιο πάνω αγώνες, γραπτά, στη Γραμματεία της ομοσπονδίας μέχρι την Τετάρτη 22/6/2016 και ώρα 14:00. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω σωματεία δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, θα τροποποιηθεί αναλόγως το πρόγραμμα των αγώνων».

                                       

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ