Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε αναζήτηση δεύτερου προπονητή για το Σ.Ε.Φ. η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Coach t-shirt

Coach t-shirtΤην απόφαση να προσλάβει δεύτερο προπονητή για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πήρε στη χτεσινοβραδινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Ουσιαστικά μπαίνει σε διαδικασία εξεύρεσης βοηθού για τον εθνικό προπονητή Κώστα Βατσακλή και γι’ αυτόν τον λόγο απηύθυνε ήδη, μέσα από την ιστοσελίδα της, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύμβαση ενός έτους. Ευελπιστεί έτσι να λύσει το αντικειμενικό πρόβλημα, που υπάρχει από το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Βατσακλής έμεινε ο μοναδικός προπονητής στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σ.Ε.Φ. κι εκτός από την εθνική ομάδα των ανδρών (στην οποία βρίσκεται από την άνοιξη του 2009) ανέλαβε και την ευθύνη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών, όπως και για νεαρούς αθλητές. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε από καιρό στη σκέψη της να βρει δεύτερο προπονητή και παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες έκρινε ότι μπορεί να το πράξει τώρα που, όπως σημείωσε στην ανακοίνωσή της, «υπάρχουν αυξημένες αγωνιστικές και κατ’ επέκταση προπονητικές ανάγκες των εθνικών ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017». Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην ομοσπονδία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 29 του μήνα. Αναλυτικά η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης έργου αναφέρει:

«Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχοντας υπόψη τις αυξημένες για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, αγωνιστικές και κατ’ επέκταση προπονητικές ανάγκες των εθνικών ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών, επιθυμεί να συνάψει σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου, με -1- προπονητή. Ο/Η υποψήφιος/α, θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτει τα πιο κάτω:

1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης από την Γ.Γ.Α.

2. Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε σωματείο (-α) – μέλη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

3. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής και της αγγλικής ορολογίας του αθλήματος

4. Χειρισμό Η/Υ Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, συνοδευόμενη από πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων, όπως βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας, και κάθε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε επιβεβαιώσει, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους.

Η κατάθεση των αιτήσεων πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 29/6/2016, στην παρακάτω διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Επ.Α. – Αγίου Κωνσταντίνου 12- ΑΘΗΝΑ 104.31, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@httf.gr. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα αξιολογήσει τα δικαιολογητικά που θα καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι και θα καταρτίσει πίνακα προτεραιότητας των υποψηφίων κατά σειρά αξιολόγησης. Θα ακολουθήσει διαπραγμάτευση με τους υποψηφίους κατά σειρά αξιολόγησης.

Οι βασικοί άξονες του έργου είναι:

1. Η υποβοήθηση του έργου του Εθνικού Ομοσπονδιακού Προπονητή

2. Καθημερινή παρουσία στο προπονητήριο του Σ.Ε.Φ. ή όπου αλλού υποδείξει ο Εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής, εντός Αττικής.

3. Εκπόνηση και υλοποίηση προπονητικών προγραμμάτων, σε συνεργασία με τον Εθνικό ομοσπονδιακό προπονητή, εθνικών ομάδων ηλικιακών κατηγοριών ανδρών και γυναικών.

4. Καθοδήγηση των πιο πάνω ομάδων στη διάρκεια αγώνων τους στο εσωτερικό ή εξωτερικό.

5. Συμμετοχή σε προπονητικά επιμορφωτικά σεμινάρια σε όλη την επικράτεια.

6. Συμμετοχή στη διαμόρφωση του προπονητικού σχεδιασμού των εθνικών ομάδων

7. Συμμετοχή στα προπονητικά καμπς των εθνικών ομάδων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

8. Ό,τι επιπρόσθετα προκύψει για την κάλυψη της οποιασδήποτε ανάγκης των Ε.Ο..

9. Διάρκεια συνεργασίας 12 μήνες.

Πληροφορίες παρέχονται από την Γραμματεία της ομοσπονδίας, καθημερινά, από ώρα 11:00 έως 16:00 (αρμόδια, η Διευθύντρια της Κ.Υ. κ. Στέλλα Νικολουδάκη)».

                              

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ