Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο το πρώτο προπονητικό σεμινάριο της σεζόν

Στην Πάτρα θ’ ανοίξει ο νέος κύκλος των προπονητικών σεμιναρίων της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για τη σεζόν 2012-2013. Η πρώτη τέτοια εκδήλωση προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου και θα έχει θέμα «Σέρβις και υποδοχές στη σύγχρονη επιτραπέζια αντισφαίριση». Για τους ενδιαφερόμενους μάλιστα, το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι θα διδάξει ο επίσημος επιμορφωτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (E.T.T.U.) Γιαν Μπέρνερ, ο οποίος έχει έρθει κι άλλες φορές στη χώρα μας για τον ίδιο λόγο κι έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους. 

Στο πλαίσιο της ανάγκης λοιπόν, για ανάδειξη νέων προπονητών και επιμόρφωση των ήδη υπαρχόντων, η ομοσπονδία προκήρυξε το επόμενο σεμινάριο και δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της (www.httf.gr) όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Η δραστηριότητα θ’ αναπτυχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Τοπικής Επιτροπής Πελοποννήσου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και τις προσεχείς ημέρες θ’ ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα των εισηγήσεων.

Ο έμπειρος Νορβηγός προπονητής Γιαν Μπέρνερ θα παρουσιάσει τα ακόλουθα θέματα:

Εισαγωγή στο σέρβις

Βασικά σέρβις

Μεθοδολογία εκμάθησης σέρβις

Προχωρημένες τεχνικές σέρβις

Εισαγωγή στην υποδοχή

Κίνηση των ποδιών

Ασκήσεις τακτικής για όλα τα επίπεδα (Σέρβις & Υποδοχές)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου στη γραμματεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. καταθέτοντας απλή αίτηση, στην οποία θα πρέπει να επισυνάπτεται σύντομο βιογραφικό σημείωμα και χρηματικό παράβολο των 15 ευρώ. Σε όσους παρακολουθήσουν ανελλιπώς τα μαθήματα του σεμιναρίου θα χορηγηθούν σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής. Στην περίπτωση ωστόσο, που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των δέκα συμμετεχόντων το σεμινάριο θα ματαιωθεί.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ