Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επτά αθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο όπεν νέων της Κροατίας

Terpou spin

Terpou spinΑπό την Κροατία και σε επίπεδο νεαρών ηλικιών θ’ αρχίσουν οι ελληνικές συμμετοχές στα διεθνή Kordoutis Dim_ipodoxiτουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Από τις 14 έως τις 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην πόλη Βαραζντίν το όπεν νέων και παίδων της χώρας, το οποίο εντάσσεται φυσικά στο World Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος και είναι της βαθμίδας Premium. Δήλωσαν συμμετοχή 3 αθλητές και 4 αθλήτριες και συγκεκριμένα οι έφηβοι Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Δημήτρης Κορδούτης (φωτό δεξιά), η νεάνιδα Ελισάβετ Τέρπου (φωτό αριστερά), οι Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου, που σε αυτή την αγωνιστική χρονιά εγκαταλείπουν την κατηγορία των κορασίδων και πάνε σε εκείνη των νεανίδων και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, η οποία περνάει φέτος από τις παγκορασίδες στις κορασίδες. Το καθιερωμένο event περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του ομαδικού.

Οι τρεις νέοι θα σχηματίσουν την ελληνική ομάδα στο ομαδικό και φυσικά θα παίξουν και στο διπλό. Η Φίσερ και η Γερασιμάτου έχουν μέχρι το τέλος του χρόνου το δικαίωμα ν’ αγωνιστούν στην κατηγορία Under 15. Στο ομαδικό θα παίξουν με τις κορασίδες, αλλά αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο και στην κατηγορία των νεανίδων μαζί με την Τέρπου. Επίσης, η Παπαδημητρίου θα συγκροτήσει δίδυμο με ξένη αθλήτρια για το ομαδικό κορασίδων, ενώ η ίδια, η Φίσερ και η Γερασιμάτου έχουν δηλωθεί ακόμα στο απλό νεανίδων και το απλό κορασίδων, όπως επίσης στο διπλό και των δύο ηλικιακών κατηγοριών.

Για τη Γερασιμάτου να προστεθεί επί τη ευκαιρία ότι μετά το εντυπωσιακό πλασάρισμα στην παγκόσμια κατάταξη των κορασίδων (Νο 29), βρίσκεται φυσικά πολύ ψηλά και στον αντίστοιχο πίνακα της Ευρώπης. Η αριστερόχειρας αθλήτρια είναι τον Αύγουστο στο νούμερο 15 του πίνακα U15 της γηραιάς ηπείρου μαζί με τη Σλοβάκα Έμα Λαμπόσοβα!  

Στο όπεν της Κροατίας θα καθοδηγήσουν τα παιδιά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης.  

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ