Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σχολή διαιτησίας στην Αθήνα από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου

Diaitisia Siokos

Diaitisia SiokosΣχολή διαιτησίας στην Αθήνα προκήρυξε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Θα γίνει φυσικά πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Στο καλεντάρι είχαν αναφερθεί και τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του ερχόμενου μήνα για ισάριθμες σχολές διαιτησίας, ωστόσο η ομοσπονδία έκρινε ότι δεν  υπήρχε τελικά ανάγκη για κάτι τέτοιο και αποφασίστηκε να γίνει μία στην πρωτεύουσα. Θα φιλοξενηθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, την κοινή έδρα του Α.Σ. Πέρα Αθηνών και του Α.Ο. Ταταύλα (Μεγάλη του Γένους Σχολή 10-Άλιμος) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν απολυτήριο Λυκείου ή Εξατάξιου Γυμνασίου και δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 3 παραγρ. 1 του Ν 2725/99.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. (Αγίου Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια – Fax: 210-5223455- e-mail: info@httf.gr ) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου,μαζί με υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τις ουσιαστικές και τυπικές προϋποθέσεις της παραγρ.1 της παρούσης και παράβολο 10 €. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει γνωστό ποιος διεθνής διαιτητής (ή διαιτήτρια) θα διδάξει, πάντως οι ώρες λειτουργίας της σχολής θα είναι οι ακόλουθες:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9: 17:00 – 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9: 10:00 – 13:00 και 16:00 – 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/9: 9:00 – 13:00

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ανακηρυχθούν επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει. Επίσης, η ύλη της σχολής διαιτησίας είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας httf.gr, στις πληροφορίες και την ενότητα των κανονισμών (Κανονισμός παιδιάς-Κανονισμός διεθνών διοργανώσεων-Κανονισμός διαιτησίας).

Επί τη ευκαιρία να σημειωθεί ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου θα κανονιστεί συγκέντρωση των διαιτητών με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Τάκη Τζόβολο (που είναι και αρμόδιος για τον συγκεκριμένο τομέα). Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν θέματα της γενικής προκήρυξης των διοργανώσεων, όπως και μία αλλαγή στο χαρτί δήλωσης της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας. Αναφορικά με το τελευταίο, θα προστεθεί στο χαρτί νέα στήλη, όπου στη στιγμή της δήλωσης της ομάδας θα πρέπει ν’ αναγράφονται ακόμα όσοι αθλητές ή αθλήτριες έχουν δικαίωμα παραμονής στον πάγκο, καθώς επίσης θα ορίζεται εκπρόσωπος του σωματείου και προπονητής της ομάδας. Η αλλαγή αυτή κρίθηκε απαραίτητη ώστε να ξέρει κάθε φορά ο εκάστοτε διαιτητής σε συνάντηση ομαδικού ποιοι θα κάθονται στον πάγκο.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ