Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη συνάντηση της ολυμπιακής αποστολής με τον πρωθυπουργό παρέστησαν Μ. Κολυμπάδης και Κ. Βατσακλής

Vatsa sto_Megaro_Maximou

Vatsa sto_Megaro_MaximouTsipras me_OlimpionikesΟ Παναγιώτης Γκιώνης μπορεί να έλειπε αναγκαστικά λόγω αγωνιστικής υποχρέωσης με την ομάδα του, στην Πολωνία, όμως δεδομένα ήταν τιμητική και για την επιτραπέζια αντισφαίριση η πρόσκληση και η παρουσία στη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, το βράδυ της Τρίτης, μαζί με πολλά ακόμα μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Kolimp me_Tsipra_sto_MaximouΤην ελληνική τριάδα, που βρέθηκε στο Ρίο για το Ολυμπιακό τουρνουά του αθλήματος (μαζί δηλαδή με τον βοηθό προπόνησης Τάσο Ρηνιώτη), εκπροσώπησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής. Φυσικά, στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε τη θέση του υπαρχηγού της ελληνικής αποστολής.

Ομοιόμορφα ντυμένοι οι αθλητές και τα άλλα μέλη πήγαν πρώτα στη Βουλή και την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, όπου έγιναν δεκτοί από το προεδρείο της Βουλής, από πολιτικούς αρχηγούς και βουλευτές και στη συνέχεια μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου, αφού τους υποδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Από τα παραλειπόμενα της βραδιάς αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Βουλής Γιάννης Βούτσης έδειξε ενδιαφέρον για την πορεία του Γκιώνη στο τουρνουά και παρακολούθησε στην τηλεόραση τον αγώνα του με τον Μιζουτάνι: «Πάλι Ιάπωνες μας σταμάτησαν. Κρίμα που έχασε γιατί έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Και ο Ιάπωνας όμως, δεν έχανε πόντο», είπε στον Κώστα Βατσακλή, ο οποίος συμφώνησε και επισήμανε ότι «γι’ αυτό λέμε ότι παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση. Ο Μιζουτάνι έκανε εξαιρετικούς αγώνες, ήταν 3ος στο απλό και 2ος στο ομαδικό».

Αθλητές και προπονητές δέχτηκαν απ’ όλους τα συγχαρητήρια στη Βουλή, όπως και αργότερα στο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να χαιρετά ένα-ένα τα στελέχη της ολυμπιακής αποστολής. Ακολούθησε δεξίωση, ενώ δόθηκε ως δώρο σε κάθε προσκεκλημένο μία υπέροχη συλλογή με γραμματόσημα από τη Βουλή των Ελλήνων.

 

Στη φωτό 1: Τα μέλη της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής σε αναμνηστική φωτό με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στο μέσο διακρίνεται ο Μανώλης Κολυμπάδης και στο βάθος και λίο αριστερά ο Κώστας Βατσακλής

Στη φωτό 2 ο ομοσπονδιακός τεχνικός στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου

Στη φωτό 3: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης καθώς χαιρετά τον Αλέξη Τσίπρα

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ