Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έναρξη της χρονιάς από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τη σχολή διαιτησίας στην Αθήνα

zzz

zzzΗ πρώτη δράση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 έρχεται αυτό το τριήμερο και δεν αφορά σε διεξαγωγή αγώνων. Από αύριο μέχρι την Κυριακή θα λάβει χώρα στην Αθήνα σχολή διαιτησίας, η μοναδική που έχει προκηρυχθεί για τη φετινή περίοδο. Θα φιλοξενηθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, την κοινή έδρα του Α.Σ. Πέρα Αθηνών και του Α.Ο. Ταταύλα (Μεγάλη του Γένους Σχολή 10-Άλιμος) και οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 13. Τα μαθήματα πρόκειται να παρακολουθήσουν 9 άνδρες και 4 γυναίκες, μάλιστα μέσα στις δηλώσεις είναι μία από τη Σύρο και μία από το Ηράκλειο της Κρήτης. Για να διδάξει σε μια ακόμα σχολή έρχεται από τη Θεσσαλονίκη η έμπειρη διεθνής επιδιαιτήτρια Μαρία Τσίπου, η οποία πριν από λίγες ημέρες εργάστηκε στο World Tour της I.T.T.F. στη Βουλγαρία.

Οι ώρες λειτουργίας της σχολής είναι οι ακόλουθες:

Παρασκευή 9/9: 17:00 – 20:00

Σάββατο 10/9: 10:00 – 13:00 και 16:00 – 19:00

Κυριακή 11/9: 9:00 – 13:00

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ανακηρυχθούν επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει. Επίσης, η ύλη της σχολής διαιτησίας είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας httf.gr, στις πληροφορίες και την ενότητα των κανονισμών (Κανονισμός παιδιάς-Κανονισμός διεθνών διοργανώσεων-Κανονισμός διαιτησίας).

Στο μεταξύ, κανονίστηκε η συγκέντρωση των διαιτητών με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Τάκη Τζόβολο. Θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και μεταξύ άλλων θα συζητηθούν θέματα της γενικής προκήρυξης των διοργανώσεων εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

* Πρεμιέρα αύριο στο πρωτάθλημα της Σούπερ κατηγορίας της Πολωνίας, πρεμιέρα και για τον Παναγιώτη Γκιώνη με τη φανέλα της Μπογκόρια Γκρότζικ. Η νέα ομάδα του Έλληνα άσου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπίτζοζ. Ο αγώνας έχει ώρα έναρξης 18:00 (δηλαδή 19:00 Ελλάδας) και θα έχει λάιβ μετάδοση στο ίντερνετ. Το Web TV παρέχεται μέσα από την ιστοσελίδα της πολωνικής ομοσπονδίας (www.pzts.pl) και όπως στην Μπουντεσλίγκα, όπου ο Γκιώνης αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, μεταδίδονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος! Την τριάδα της Μπογκόρια θα συμπληρώσουν ο Ιάπωνας Μασάκι Γιοσίντα και ο Πολωνός Ντάνιελ Γκόρακ. Αύριο συνεχίζονται με τη 2η αγωνιστική τα πρωταθλήματα των δύο πρώτων διασυλλογικών κατηγοριών της Γαλλίας, όπου επίσης θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

 

* Στη φωτό ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Ζαχαρόπουλος

                                                         

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ