Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεχωριστή διαφήμιση για το άθλημα το event στα 30 μέτρα ύψος!

Dinner Sky_3

Dinner Sky_3Ένα απολαυστικό όσο και εντυπωσιακό σκηνικό ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η Dinner sky_1επιτραπέζια αντισφαίριση παίζεται παντού και μπορεί να χαρίσει χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους! Η έμπνευση του σωματείου ΑΛΦΑ Καλλιθέας να οργανώσει eventγια το ολυμπιακό άθλημα στα …30 μέτρα ύψος υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Η πρωτόγνωρη εικόνα για τα ελληνικά δεδομένα καταγράφηκε χτες το μεσημέρι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι σε συνεργασία με το Dinner In The Sky. Ο αθλητικός σύλλογος συγκέντρωσε τους αθλητές και τις αθλήτριές του για φωτογράφηση σε εξωτερικό χώρο και αξιοποιώντας ένα concept, που ολοένα και γοητεύει παγκοσμίως, θέλησε να προβάλλει και να διαφημίσει μέσα από διαφορετική ματιά την επιτραπέζια αντισφαίριση. Οργάνωσε εκδήλωση από τις 13:00 έως τις 16:00, της έδωσε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του παιδιού» και είχε εκλεκτό προσκεκλημένο τον πρωταθλητή Ελλάδας του απλού ανδρών Κώστα Παπαγεωργίου. Συνολικά 20 άτομα από το σωματείο ανέβηκαν στον …ουρανό, έπαιξαν πινγκ πονγκ σε …άλλη διάσταση, ενώ περίπου 100 φίλοι του αθλήματος πέρασαν από τον χώρο.  Το αποτέλεσμα ενθουσίασε και αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο, που ετοιμάστηκαν από τους διοργανωτές: https://www.youtube.com/watch?v=_JeQcdHfY2A&feature=youtu.be και https://www.youtube.com/watch?v=lfETpnhcF70

Dinner Sky_2Ένα αγωνιστικό τραπέζι τοποθετήθηκε χωρίς πόδια στο κέντρο της ειδικής Dinner Sky_paizoun_ki_alloiπλατφόρμας εκεί απ’ όπου γίνεται κανονικά το σερβίρισμα. Οι καρέκλες και τα τραπέζια για το φαγητό είναι περιμετρικά. Ο χώρος για το απαραίτητο παιχνίδι ήταν βέβαια μικρός, δεν υπήρχε ελευθερία κινήσεων, όμως για λόγους ασφαλείας οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης έδεναν όσους πήγαιναν να παίξουν (όπως βέβαια, φορούσαν ζώνες ασφαλείας και όσοι ήταν στα καθίσματα). Ο γερανός σήκωσε την πλατφόρμα στα 30 μέτρα και η νέα εμπειρία άρχισε. Στο πρώτο μέρος της γιορτούλας ο Παπαγεωργίου έδωσε επίδειξη με την Αρχοντούλα Βολακάκη, αθλήτρια σήμερα του ΑΛΦΑ και πρώην νούμερο 1 της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών. Το μίνι σόου κράτησε γύρω στα 30 λεπτά με την ειδική εξέδρα να στρίβει κιόλας σιγά-σιγά, μάλιστα ο γερανός χρειάστηκε να την ανεβοκατεβάσει κάποιες φορές για ν’ αλλάξουν θέσεις και να δοκιμάσουν να παίξουν άλλοι παριστάμενοι. Μετά έγινε η φωτογράφιση του ΑΛΦΑ και όλα αυτά με μουσική που ταίριαζε στην περίσταση και μεγάλη κάλυψη με φωτογραφίες και κάμερες. Πολύ ουσιαστικό το γεγονός ότι συγκεντρώθηκε κι ένα σεβαστό ποσό για το «Χαμόγελο του παιδιού».

Dinner Sky_5Ο Κώστας Παπαγεωργίου έβγαλε ενθουσιασμό για τη συμμετοχή του σε αυτό το πρωτόγνωρο σκηνικό. «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία κι ένα event πολύ σωστά οργανωμένο. Ο καιρός βοήθησε και φύσηξε ελάχιστα, ανέβηκαν πάνω και ο πατέρας μου με μία ανιψιά μου και φυσικά το απόλαυσα κι εγώ γιατί ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Η θέα ήταν όμορφη και η αίσθηση να παίζεις πινγκ πονγκ στα 30 μέτρα ύψος εντελώς διαφορετική», δήλωσε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας. Ο πρόεδρος του ΑΛΦΑ Θανάσης Δελαρόκας ευχαρίστησε θερμά τον κορυφαίο άσο, την Αρχοντούλα Βολακάκη, τους αθλητές της ομάδας και όλους όσοι πήγαν στην Τεχνόπολη και φυσικά όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ωραίας ιδέας. Η εκδήλωση είχε και χορηγό, ο οποίος τη στήριξε καθοριστικά με δεδομένο το υψηλό κόστος. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ