Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Πρωτότυπη συνέντευξη με την αποστολή των ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τον Κρεάνγκα

Μία …συζήτηση των στελεχών της εθνικής ανδρών εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων έβγαλε το ωραίο αποτέλεσμα μίας ξεχωριστής συνέντευξης στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι αθλητές, που θ’ αγωνιστούν στη Βουδαπέστη (Παναγιώτης Γκιώνης, Κώστας Παπαγεωργίου, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος), ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, που θα λείψει από τη φετινή διοργάνωση, αποδέχτηκαν με προθυμία την πρόσκληση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Μαζεύτηκαν πριν από την προπόνηση και κάνοντας ερωτήσεις ο ένας στον άλλον μίλησαν για τους στόχους τους στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι μόνο. Η ιστοσελίδα Πρακτορείο Sport του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων δημοσίευσε το θέμα, που έχει διάρκεια 7 λεπτών και προβάλλει και πολλά πλάνα από την προπόνηση μέσα από τη Web TV του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να δουν το βίντεο με τις δηλώσεις των διεθνών, όπως και φωτογραφίες και ολόκληρο το σχετικό δημοσίευμα στη διεύθυνση http://www.praktoreio-sport.gr/article/6398/Bad-Company

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped