Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το 5ο όπεν της Ελευσίνας η νέα στάση των νεαρών αθλητών

Dixtaki

DixtakiΣτην Ελευσίνα κλείνει αυτό το Σαββατοκύριακο η πρώτη 4άδα στα φετινά αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Ο τοπικός Γ.Α.Σ. διοργανώνει σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το 5ο ανοιχτό ατομικό τουρνουά του στις μικρές ηλικίες και είναι έτοιμο να παρουσιάσει μία ακόμα τιμητική εικόνα για το άθλημα και τα ταλεντάκια του. Το όπεν τιτλοφορείται «Γ.Α.Σ. Η Ελευσίς-Δήμητρα» 2016 και θα τύχει και φέτος σημαντικής ανταπόκρισης από αθλητές και σωματεία, καθώς πρόκειται ν’ αγωνιστούν 166 αγόρια και κορίτσια από διάφορα σημεία της χώρας. Πέρσι οι συμμετοχές ήταν 187, πρόπερσι 157 και είναι σαφές ότι οι αγώνες δημιουργούν κάθε χρόνο ζωηρό ενδιαφέρον σε όσους ασχολούνται με τον θεσμό. Η δράση θα εξελιχθεί στο σύγχρονο κλειστό γυµναστήριο του Γ.Α.Σ. «Η Ελευσίς» (Ιερά Οδός και Μουρίκη 130) και σε 12 τραπέζια.

Οι κατηγορίες είναι εκείνες των νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Δεν καλύφθηκαν οι προϋποθέσεις ώστε να γίνουν κάποιες από τις κατηγορίες των Νέων ανδρών, των Νέων γυναικών, των μίνι παμπαίδων και των μίνι παγκορασίδων. Εκτός από δεκάδες σωματεία της Αττικής, στην Ελευσίνα θα έχουν αθλητές ομάδες από την Κορίνθια, τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα, την Πάτρα, τη Φλώρινα, τα Χανιά και την Αλεξανδρούπολη. Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 36 νέους, 17 νεάνιδες, 40 παίδες, 29 κορασίδες, 25 παμπαίδες και 19 παγκορασίδες. 

Όπως κάθε χρόνο θα πάρουν μέρος στο τουρνουά μεγάλα ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών και θα κρατήσουν ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο. Από τις πρώτες 5άδες στα ελληνικά rankinglistέχουν δηλώσει συμμετοχή οι νέοι Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Στράτος Δαμιανής, Δημήτρης Κορδούτης, οι νεάνιδες Ιωάννα Γερασιμάτου, Ελισάβετ Τέρπου, οι παίδες Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, Γιάννης Δαμιανής, Αλκιβιάδης Σταματούρος, η κορασίδα Βασιλική Ηλιοπούλου, ο Αλέξανδρος Μαδέσης από τους παμπαίδες και η Δήμητρα Πετσίβα από τις παγκορασίδες.

Το πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 9 με τους ομίλους των παίδων. Την πρώτη μέρα αναμένεται να διαρκέσει περίπου μέχρι τις 19:30 με τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες να παίζουν στο τελευταίο ωράριο. Η συνέχεια δίνεται από τις 9 την Κυριακή με αγώνες διαβάθμισης στους παίδες. Οι τελικοί έχει υπολογιστεί να γίνουν στις 16:20 και θ’ ακολουθήσουν οι απονομές. Να σημειωθεί ότι μεθαύριο και κατά τη διάρκεια του ανοιχτού πρωταθλήματος, ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς θα προσφέρει, όπως ανακοίνωσε, δωρεάν ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας από τις 10:00 έως τις 11:00.

* Άρχισαν χτες οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής (στο http://entries.httf.gr) για το επόμενο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, που θα γίνει στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου. Το διοργανώνει ο Ο.Α. Χανίων σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τον δήμο Χανίων. Η προθεσμία για τις onlineδηλώσεις λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 31 του μήνα.   

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ