Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ολοκλήρωση διοικητικού σχήματος στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και κατανομή ρόλων

EFOEPA Logo_megalo

EFOEPA Logo_megaloΑλλαγές σε πρόσωπα, ανάληψη νέας και σημαντικής θέσης για τους πίνακες αξιολόγησης, καθώς και συγκρότηση Τοπικών Επιτροπών προέκυψαν μετά από τη χτεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Όπως γνωστοποίησε η ομοσπονδία, ολοκληρώθηκε το διοικητικό σχήμα με τη συγκρότηση των Τοπικών Επιτροπών Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας, τη συμπλήρωση της Τεχνικής Επιτροπής, καθώς και την κατανομή ρόλων στο Δ.Σ.. Κατ’ αρχάς, μετά την αποδοχή της παραίτησης της Καίτης Σπανού, που υποβλήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου για προσωπικούς λόγους, το Δ.Σ. συμπληρώθηκε από το πρώτο στη σειρά αναπληρωματικό μέλος του, που είναι η Αναστασία Κοκκίνου. Στη θέση της Καίτης Σπανού ανέλαβε ταμίας η Ξανθή Κιούφη. Επίσης, το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση της πλήρους ευθύνης στη διαχείριση των πινάκων αξιολόγησης (ranking list) στο μέλος της διοίκησης Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο πρώην πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής θα είναι υπεύθυνος για οποιοδήποτε ζήτημα έχει να κάνει με τους πίνακες αυτούς και με βάση τις αποφασιστικής σημασίας εισηγήσεις του στην Τ.Ε. θα διεξάγονται οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και θα επιλέγονται οι αθλητές και οι αθλήτριες για τις ηλικιακές εθνικές ομάδες όταν αυτό προκύπτει από τους κανονισμούς ή από τις αποφάσεις της Επιτροπής Προπονητών.    

Εξάλλου, ύστερα από εισήγηση του προέδρου της η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας, που έχει έδρα την Πάτρα, συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος Παναγιώτης Τζόβολος

Αντιπρόεδρος Νικόλαος Φιλιππακόπουλος

Γραμματέας Πολύκαρπος Ασημάκης

Ταμίας Δημήτριος Κωστακιώτης

Μέλη Θεόδωρος Ρεγκλής, Ιωάννης Χατζηλυγερούδης και Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος

Ακόμα, ύστερα από εισήγηση του προέδρου της συγκροτήθηκε και η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας, η οποία έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη. Απλά δεν έχουν οριστεί ακόμα γραμματέας και ταμίας. Η Τ.Ε.:

Πρόεδρος Χρήστος Τριγωνάς

Μέλη Αναστασία Κοκκίνου, Αθανάσιος Μίντσης, Βασίλης Βασιλείου, Κωνσταντίνα Κρόττα και Χρηστάκις Κανάρης

Στην Τεχνική Επιτροπή παραιτήθηκε ο Σαράντης Γιαννούτσος και στη θέση του μπήκε ο Γιώργος Βρεττάκος. Η σύνθεση της 7μελούς Τ.Ε.: Πρόεδρος Παναγιώτης Τζόβολος και μέλη Γιώργος Βρεττάκος, Αλέξανδρος Μπακόλας, Θεόφιλος Τσεντεκίδης, Αλέκος Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Κόκκινος και Κώστας Σταμνίδης.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ