Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έγινε για 4η χρονιά το διασυλλογικό φιλικό τουρνουά στην Τήνο

Tinos filiko_tournoua_1

Tinos filiko_tournoua_1Ένα ακόμα διασυλλογικό τουρνουά φιλικού χαρακτήρα στην επιτραπέζια Tinos filiko_koritsiaαντισφαίριση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στην Τήνο. Το event έγινε για 4η χρονιά και το διοργάνωσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με την τοπική ομάδα του Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου. Συμμετείχαν γύρω στους 60 αθλητές και αθλήτριες, που προέρχονταν από 4 αθηναϊκά σωματεία (Δόξα Πεύκης, Α.Σ. Το Γυμνάσιο, Α.Ο. Κορωνίδα Γαλατσίου και Τελαμώνα Σαλαμίνας) και τον Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου, τα οποία δέχτηκαν τη σχετική πρόσκληση, όπως βέβαια και από τον Ποσειδώνα Τήνου. Οι αθλητές έδωσαν φιλικούς αγώνες σ’ όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, φανέρωσαν το ταλέντο τους και προκάλεσαν τον θαυμασμό των θεατών.

Tinos filiko_tournoua_aponomi_agoriaΣτους νικητές απονεμήθηκαν έπαθλα και διπλώματα συμμετοχής. Οι Tinos filiko_tournoua_aponomiαπονομές έγιναν απ’ τον έπαρχο Τήνου Ιωάννη Γιαγιά, τον δήμαρχο Τήνου Σίμο Ορφανό, την αντιδήμαρχο Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη και από φίλους και αθλητικούς παράγοντες των ομάδων. Με μικρές ακόμα παραστάσεις στο άθλημα ήταν σημαντικό για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ποσειδώνα να δουν τα παιδιά των άλλων ομάδων και ν’ ανταλλάξουν πολύτιμες εμπειρίες.

Tinos filiko_megaloiΤο σωματείο της Τήνου θέλησε ν’ απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Tinos filiko_tournoua_2Ιωάννη Μαργαρίτη, αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου και υπεύθυνο θεμάτων αθλητισμού στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, αλλά και σε όσους συνετέλεσαν στη διοργάνωση του τουρνουά. Ευχαρίστησε επίσης για τη στήριξη τους χορηγούς: Το Ξενοδοχείο «Πόρτο Τάγκο, Γ. Δελώτης», τα ενοικιαζόμενα δωμάτια: «Spanos group» και «Virginia», τις εταιρείες «Βιδάλης Μπετόν» και «Κρυσταλλία Πλυτά», την Ξυλεμπορική Τήνου «Ν. Κ. Τίγκας», το τυπογραφείο «Τύπος, Π. Τουφεκλής» και τις Ναυτιλιακές Εταιρείες «Fast Ferries» «Golden Star Ferries»  και  «Blue Star Ferries». Στο ενημερωτικό κείμενο, που είχε την καλοσύνη να στείλει στην ομοσπονδία, το τοπικό σωματείο έκλεισε με την ευχή να γίνει και την επόμενη χρονιά στην Τήνο παρόμοια διοργάνωση στο δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.

Οι νικητές και οι νικήτριες στις συνολικά επτά κατηγορίες ήταν οι εξής:

Παμπαίδες

1. Παναγιώτης Πασκαλής

2. Αποστόλης Πασκαλής

3. Γιώργος Μαρούλης

4. Δημοσθένης Γεωργαλίδης

Παίδες

1. Δημήτρης Μάντζιος

2. Παναγιώτης Πασκαλής

3. Γιώργος Μαρούλης

4. Δημοσθένης Γεωργαλίδης

Παγκορασίδες

1. Ξένια Δήμογλη

2. Κρυσταλλία Ρουσοπούλου

3. Αιμιλία Μόκα

Κορασίδες

1. Θεανώ Τόμπρου

2. Άννα-Σόνια Αναστασιάδη

3. Ξένια Δήμογλη

4. Νιόβη Αναστασιάδη

Έφηβοι

1. Δημήτρης Μάντζιος

2. Απόστολος Παλάσης

3. Φραγκίσκος Μωραΐτης

4. Σίμων Δελώτης

Νεανίδες

1. Νικολέττα Παγούνα

2. Μαρία Περιβολαράκη

3. Θεανώ Τόμπρου

4. Άννα -Σόνια Αναστασιάδη

Άνδρες/Γυναίκες

1. Ευάγγελος Τόμπρος

2. Νίκη Παγούνα

3. Φραγκίσκος Μωραΐτης

4. Μαρία Περιβολαράκη

 

* Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαριστεί θερμά το σωματείο του Ποσειδώνα Τήνου και για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ