Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Στο 1ο δημοτικό σχολείο Μελισσίων αντιπροσωπεία της εθνικής ομάδας Α.Με.Α.

AMEA se_Sxoleio_1Τα παιδιά χρειάζονται καλά πρότυπα, όπως και θετικά μηνύματα, που τους AMEA se_sxoleio_kali_4βοηθούν στο μεγάλωμά τους. Πέρα από κάθε αμφιβολία τέτοια μηνύματα περνάει ο αθλητισμός και κατάλληλοι να τα εκφράσουν είναι και οι αθλητές με αναπηρίες. Η 3η Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία και με αυτή την αφορμή αντιπροσωπεία της εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.Με.Α. βρέθηκε χτες στο 1ο δημοτικό σχολείο Μελισσίων ανταποκρινόμενη με χαρά σε σχετική πρόσκληση.

AMEA Mouxthis_me_paidakiΣυγκεκριμένα, με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας ο δάσκαλος του AMEA se_Sxoleio_omilia_5σχολείου και διεθνής διαιτητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ηλίας Ζαχαρόπουλος πρότεινε στον σύλλογο διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Μελισσίων να καλέσουν κάποια από τα μέλη της εθνικής ομάδας Α.Με.Α. του αθλήματος. Το αίτημα έγινε δεκτό, οι αθλητές δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση και το σχολείο επισκέφτηκαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρόνης Πολίτσης και οι διεθνείς Χρήστος Στάμου και Γιώργος Μουχθής. Η εκδήλωση κράτησε δύο ώρες και τα παιδιά την παρακολούθησαν σε δύο γκρουπ. Από τις 10:00 έως τις 11:00 το ένα, από τις 11:00 έως τις 12:00 το άλλο, οι εκατοντάδες μαθητές (388 αγόρια και κορίτσια έχει το σχολείο) παρακολούθησαν αρχικά την παρουσίαση, που είχε ετοιμάσει σε power point ο πρώην διακεκριμένος αθλητής Χρόνης Πολίτσης (είχε πάρει μέρος και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2004). Στη συνέχεια οι διεθνείς αθλητές Στάμου και Μουχθής (με επιτυχίες σε διεθνή τουρνουά) έδωσαν αγώνα επίδειξης και στο τέλος κάποια παιδιά έπιασαν ρακέτα και προσπάθησαν να παίξουν μαζί τους. Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος είναι ότι οι μαθητές των μεγάλων τάξεων κι ενώ είχε χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα, δεν έφευγαν, αλλά παρέμειναν για να συζητήσουν με τους αθλητές! Στο τέλος έκανε σύντομο χαιρετισμό η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Βαρθαλάμη, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και τους τόνισε: «Σήμερα προσφέρατε το καλύτερο μάθημα ζωής στους μαθητές μας».

 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped