Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρχίζει ο 2ος γύρος στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών

Elefsina 2016_paixnidia_A2

Elefsina 2016_paixnidia_A2Με τις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας, στην παλαιά Ελαιουργική και περιλαμβάνουν τη 10η, την 11η και τη 12η αγωνιστική. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έδειξε ασυναγώνιστος στον 1ο γύρο, στόχος του είναι να φτάσει αήττητος στην πρωτιά και την άνοδο κι ένα από τα ελάχιστα εμπόδια, που μπορεί να του παρουσιαστούν πια είναι αύριο ο 2ος της βαθμολογίας Άρης. Η ομάδα της Νίκαιας και η Αθηνά Μαγκουφάνας βρίσκονται στις θέσεις των μπαράζ κι έχουν μάλιστα κάποια απόσταση από τους διώκτες τους, την οποία θέλουν να διατηρήσουν. Το διήμερο λοιπόν, είναι κρίσιμο και για τις ομάδες, που ακολουθούν στην 4η θέση, ώστε να διατηρήσουν σοβαρές ελπίδες για την τριάδα, ενώ ίσως προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις και στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αύριο και μεθαύριο προχωρούν και τα διασυλλογικά πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών και σε πολλά από αυτά κλείνει ο 1ος γύρος και αρχίζει ο 2ος.

Στο πρώτο ωράριο του Σαββάτου γίνεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη Νικαίας (13:00). Λαμβάνοντας υπόψη και τα δυνατά ονόματα των δύο ομάδων ο αγώνας τραβάει τα βλέμματα, αλλά φυσικά οι «πράσινοι» είναι το μεγάλο φαβορί. Το πρωί της Κυριακής ο Άρης έχει ν’ αντιμετωπίσει και μία από τις ομάδες, που βρίσκονται στο 4ο σκαλοπάτι της κατάταξης, το Π.Κ.Δ. Ταύρου. Το τελευταίο συναντά αύριο στις 16:00 και την Ένωση Ποντίων Μελισσίων, με την οποία ισοβαθμεί. Ο Ίφιτος Πατρών, που επίσης είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, αναμετριέται το απόγευμα του Σαββάτου (16:00) με την Αθηνά και χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα για να μειώσει την απόσταση από την 3άδα.    

Στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης παρουσιάζει ενδιαφέρον ο αγώνας του 9ου Α.Σ. Γυμνάσιο με τους 7ους Αετούς Πόλης. Στις γυναίκες το αντίστοιχο πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 7 και 8 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Ε.Α. Βόχας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Φοίνικες Πάτρας

Α.Σ. Γυμνάσιο-Ένωση Ποντίων Μελισσίων

Παναθηναϊκός Α.Ο.-Άρης Νικαίας

Ίφιτος Πατρών-Αετοί Πόλης

Το Σάββατο στις 16:00:

Ίφιτος Πατρών-Αθηνά Μαγκουφάνας  

Αετοί Πόλης-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Άρης Νικαίας-Α.Σ. Γυμνάσιο

Ένωση Ποντίων-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Φοίνικες Πάτρας-Ε.Α. Βόχας

Την Κυριακή στις 10:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Φοίνικες Πάτρας

Ε.Α. Βόχας-Ένωση Ποντίων

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Άρης Νικαίας

Α.Σ. Γυμνάσιο-Αετοί Πόλης

Παναθηναϊκός Α.Ο.-Ίφιτος Πατρών

 

* Στιγμιότυπο από προηγούμενους αγώνες της Α2 κατηγορίας στο κλειστό του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας

                                      

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ