Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Από αύριο οι δηλώσεις συμμετοχής στο αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας

Afisa Open_Patras_2017

Afisa Open_Patras_2017Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει το 2016 η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση ξαναμπαίνει στο πνεύμα των ανοιχτών πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών και οι άνθρωποι του αθλήματος μπορούν να ετοιμάζονται για τη συνέχεια της σειράς. Το αναπτυξιακό της Πάτρας θα είναι το 8ο φετινό, θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2017 και, όπως αναφέρει η προκήρυξη, θα δέχεται τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής από αύριο μέχρι την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Θα υποβάλλονται στο on-line σύστημα δηλώσεων της ιστοσελίδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://entries.httf.gr) και για κάθε αθλητή και αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος στην Πάτρα (Πανεπιστημίου 480). Τους διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων και φυσικά είναι και φέτος αφιερωμένοι στη μνήμη του πρώην προέδρου της Ιωάννη Ασημακόπουλου.

Η προκήρυξη του καθιερωμένου από το 2010 τουρνουά, η αφίσα, όπως και προσφορές ξενοδοχείων έχουν αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα των ανακοινώσεων. Έχουν προκηρυχθεί οι κλασικές δέκα ηλικιακές κατηγορίες των Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στη Γραμματεία της Τ.Ε. (Μαρία Χατζηφώτη 2610 335141) ή στον πρόεδρο Παναγιώτη Τζόβολο (6975 101700). Επίσης, λειτουργεί και φέτος επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με όλες τις πληροφορίες στη διεύθυνση www.openpatras.com. Να θυμίσουμε ότι η αχαϊκή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει και τον μεγάλο τελικό των φετινών αναπτυξιακών στις 6 και 7 Μαΐου. 

* Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των αγώνων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η Ενεμπόν του Καλλίνικου Κρεάνγκα θα παίξει πρώτα εντός έδρας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, με την επίσης γαλλική Ποντουάζ Σερζί. Η ρεβάνς ορίστηκε για τις 10 Φεβρουαρίου, επίσης μέρα Παρασκευή. Στους προημιτελικούς του E.T.T.U. Cup οι αντίστοιχες ημερομηνίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί, προφανώς επειδή εκκρεμεί και το παιχνίδι της τουρκικής Μπεσίκτας Κουλουμπού με την κροατική Λιμπερτά. Έχει αναβληθεί και κανονίστηκε να γίνει στις 13 Ιανουαρίου. Πάντως, από το πρόγραμμα της 8άδας προκύπτει ότι έγινε αλλαγή για την Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη και θ’ αντιμετωπίσει στη Βαρσοβία αρχικά τη Λα Ρομάν και όχι στη Γαλλία, όπως είχε το δικαίωμα λόγω του ότι προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ