Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις προσκλήσεις για το 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 Σγουρόπουλος, Αγγελάκης και Γερασιμάτου

Sochi U21

Sochi U21Το 2016 έκλεισε για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση με τη γλυκιά γεύση, που άφησαν μία σειρά από πολύ καλές στιγμές νεαρών αθλητών και να, που μέσα στους πρώτους μήνες του 2017, έρχεται ένα νέο eventνα επιβεβαιώσει την πρόοδο σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος, η E.T.T.U. θα διοργανώσει για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 21 ετών και η Ελλάδα είναι μέσα στις προσκλήσεις με δύο αθλητές και μία αθλήτρια! Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Σότσι της Ρωσίας από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου και πρόκειται ν’ αγωνιστούν ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και η Ιωάννα Γερασιμάτου. Στη διοργάνωση προσκαλούνται οι πρώτοι 56 άνδρες και οι πρώτες 56 γυναίκες από τον ευρωπαϊκό πίνακα αξιολόγησης της κατηγορίας. Τις προκρίσεις έκρινε ο Νοέμβριος, ακολούθησαν οι επιβεβαιώσεις συμμετοχής και πάντα με την επισήμανση ότι για κάθε ομοσπονδία-μέλος της E.T.T.U. υπάρχει το όριο των 3ων αθλητών και των 3ων αθλητριών. Ο Σγουρόπουλος ήταν από την αρχή στη λίστα των συμμετοχών ως νούμερο 39, ενώ ο Αγγελάκης και η Γερασιμάτου δέχτηκαν την πρόσκληση μετά από ακυρώσεις κάποιων αθλητών και αθλητριών. Τα αγωνίσματα είναι το απλό και το διπλό στους Νέους άνδρες, το απλό και το διπλό στις Νέες γυναίκες και θα λάβουν χώρα στο Sport Complex IUG Sport.

Δεν είναι μόνο τιμή και πρεστίζ για τα τρία παιδιά και το άθλημα στη χώρα η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21, από την εισαγωγή του κιόλας στο καλεντάρι. Είναι και κάτι πολύ ουσιαστικό διότι θα έχουν την ευκαιρία για σφυγμομέτρηση δυνάμεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσα από πολλά δύσκολα ματς. Στο απλό το 1ο στάδιο θα περιλαμβάνει γκρουπ, όπως και το 2ο, όπου περνάνε απευθείας τα 8 πρώτα φαβορί. Το 3ο στάδιο θα έχει ταμπλό των «16», ενώ στο διπλό εφαρμόζεται από την αρχή το νοκ άουτ σύστημα. Έγινε επίσης γνωστό, ότι ο Αγγελάκης θα παίξει διπλό με τον Ολλανδό Μάρτιν Κατσάνοφ, ο Σγουρόπουλος με τον Ρουμάνο Ράρες Σίπος και σε αναζήτηση παρτενέρ είναι η Γερασιμάτου. Οι κληρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τη 1 Φεβρουαρίου στο στάδιο, που θα φιλοξενήσει το event.

Η Τόλιου, που ήταν ψηλά στις Νέες γυναίκες, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού με την έλευση του 2017 έφυγε από τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (γεννημένη το 1995). Να σημειωθεί ακόμα ότι competitionmanager στο Σότσι θα είναι ο Δημοσθένης Μεσσήνης.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΑΘΛΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Τα σωματεία, που θα βραβευτούν την προσεχή Δευτέρα για τις επιτυχίες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Στην εκδήλωση της 9ης Ιανουαρίου, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θ’ απονεμηθούν έπαθλα στα παρακάτω 27 σωματεία:   

1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

2. Α.Σ. Πέρα Αθηνών

3. A.O. Ταταύλα

4. Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου

5. Π.Κ.Δ. Ταύρου

6. Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης

7. Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας

8. Α.Ο. Ελληνικού

9. Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας

10. Α.Ο. Άρης 2006

11. Α.Ε.Κ.

12. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004

13. Γ.Α.Σ. Η Ελευσίς

14. Α.Σ. Καλλιθέας ΑΛΦΑ

15. Α.Ο. Ηράκλειο 2001

16. Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας

17. Α.Ο. Διονύσου

18. Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας

19. Π.Α.Ο. Φυλής

20. Α.Ε. Νέας Κηφισιάς

21. Πανιώνιος Γ.Σ.

22. Ρουφ 80

23. Πανελλήνιος Γ.Σ.

24. Τελαμών Σαλαμίνας

25. Α.Ο. Βύρων

26. Γ.Α.Σ. Λέσβου

27. Ο.Α. Χανίων

* Στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίς θα λάβει χώρα και το πρώτο αγωνιστικό διήμερο του νέου χρόνου. Στην Παλαιά Ελαιουργική θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Ιανουαρίου οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, όπως και της Α2 ανδρών.

                             

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ