Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δράση σε όλη την Ελλάδα με τα προκριματικά εφήβων-νεανίδων

Metsovo agonas

Metsovo agonasΜε την κατηγορία νέων-νεανίδων αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι προκριματικές φάσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών για τη σεζόν 2016-2017. Η διοργάνωση θα γίνει σε έξι μέρη της χώρας και θα αναδείξει τους αθλητές και τις αθλήτριες, που θα περάσουν στα τελικά και παράλληλα θα συμπληρώσουν τα φαβορί, τα οποία έχουν προκριθεί απευθείας με βάση τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης. Προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα για την Αττική, στην Πάτρα για την Πελοπόννησο, στην Αλεξανδρούπολη για τη Θράκη, στην Καβάλα για την Ανατολική Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη και τη Χίο. Συνολικά πρόκειται ν’ αγωνιστούν περισσότερα από 400 παιδιά έως 18 ετών, 280 αγόρια και 122 κορίτσια. Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους και νοκ άουτ ματς. Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 8 με 10 Απριλίου στην Καβάλα.

Τα προκριματικά της Αθήνας θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας αύριο και μεθαύριο. Στις κληρώσεις βρίσκονται 91 έφηβοι και 60 νεάνιδες. Όπως σημειώνει η ομοσπονδία στην ιστοσελίδα της για την Αττική οι πρώτοι των ομίλων 1 έως και 7 προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση, όπως αντίστοιχα και οι πρώτες των ομίλων 1 έως και 15.

Οι αγώνες της Θεσσαλονίκης γίνονται αύριο στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. με 77 αθλητές και 17 αθλήτριες. Στην Καβάλα θα πάρουν μέρος την Κυριακή 21 αγόρια και 11 κορίτσια. Στη Ζαρίφειο Ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη θα διεκδικήσουν προκρίσεις 28 αθλητές και 7 αθλήτριες. Στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι της Πάτρας οι συμμετοχές για την Κυριακή είναι 40 και 16 αντίστοιχα και για την ίδια μέρα στη Βοκαριά της Χίου 23 και 11 αντίστοιχα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν τις κληρώσεις των γκρουπ αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr).

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ