Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι προβολείς στο 3ο αναπτυξιακό τουρνουά του Α.Ο. Καρέα

Afisa Kareas_2017

Afisa Kareas_2017Αναγνωρίστηκε από την αρχή, αναπτύχθηκε χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και καθιερώθηκε. Το τουρνουά μικρών ηλικιών του Α.Ο. Καρέα δίνει συνέχεια αύριο και μεθαύριο στη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και φιλοδοξεί να φτάσει και φέτος σε αποτέλεσμα, που θα ικανοποιεί απόλυτα αθλητές και συνοδούς. Πρόκειται άλλωστε, για σωματείο με σημαντική πορεία στο άθλημα τόσο σε πρωταθλητισμό όσο και σε μαζικοποίηση, σωματείο που αγκαλιάζει τις νεαρές ηλικίες και τους προσφέρει κάθε χρόνο καλές συνθήκες για να ευχαριστηθούν παιχνίδια και να δείξουν την αξία τους. Το όπεν διεξάγεται για τρίτη συνεχή σεζόν, είναι το 9ο γενικά στο φετινό πρόγραμμα και το διοργανώνει ο Α.Ο Καρέα σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τον δήμο Βύρωνα. Στους ομίλους βρίσκονται 177 αγόρια και κορίτσια από διάφορα μέρη της χώρας και η πολύωρη δράση θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» (οδός Ελλήνων Αξιωματικών 2, Λεωφόρος Κατεχάκη, εντός σχολικών εγκαταστάσεων γυμνασίου Καρέα).

Θα γίνουν οι έξι κλασικές ηλικιακές κατηγορίες και οι 177 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 26 νέους, 15 νεάνιδες, 38 παίδες, 36 κορασίδες, 36 παμπαίδες και 26 παγκορασίδες. Πέρα φυσικά από περιοχές της Αττικής θ’ αγωνιστούν αθλητές από σωματεία των Χανίων, της Αλεξανδρούπολης, της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης, της Κορινθίας, της Χίου και της Φλώρινας. Το θέαμα και ο συναγωνισμός είναι εγγυημένα και αυτή τη φορά με πολλά δυνατά ονόματα να δίνουν το «παρών». Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα δύο πρώτα φαβορί σε κάθε κατηγορία είναι ο Γιώργος Σταματούρος και ο Δημήτρης Κορδούτης στους νέους, η Ελισάβετ Τέρπου και η Αλεξάνδρα Τουντακώβα στις νεάνιδες, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης και ο Αλκιβιάδης Σταματούρος στους παίδες, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις κορασίδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Κίμωνας Μήτκας στους παμπαίδες και η Δήμητρα Πετσίβα με τη Νεφέλη Καφάτου στις παγκορασίδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων και αναμένεται να κλείσει μετά τις 20:00 καθώς το τελευταίο ωράριο είναι προγραμματισμένο για τις 19:40. Στις 09:00 θ’ αρχίσουν οι αγώνες και την Κυριακή με τους αγώνες κατάταξης για τους παίδες. Οι τελικοί υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 17:00.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ