Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακύρωσε τη συμμετοχή του στο όπεν του Κατάρ ο Γκιώνης

DSC5907

 DSC5907Ακύρωσε τη συμμετοχή του στο επικείμενο World Tour του Κατάρ ο Παναγιώτης Γκιώνης. Το δυνατό όπεν γίνεται από τις 21 έως τις 26 Φεβρουαρίου στην Ντόχα και είναι της κατηγορίας Platinum, της κορυφαίας δηλαδή στην αξιολόγηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.). Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2013 στο απλό ανδρών άλλαξε τα πλάνα του διότι είδε το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα αυτών των ημερών και αποφάσισε να δώσει περισσότερες ανάσες στον εαυτό του. Πριν από λίγες ημέρες είχε διαδοχικά ματς πρώτα στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έπειτα σε τουρνουά με προσκλήσεις στη Λωζάνη και μεθαύριο πηγαίνει ξανά στην Πολωνία για παιχνίδια πρωταθλήματος. Προτίμησε έτσι να μείνει την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα και να ωφεληθεί με περισσότερη προπόνηση στο τραπέζι αλλά και στη φυσική κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής μας είχε δηλώσει να παίξει και στο διπλό στην Ντόχα με συμπαίκτη τον Σλοβάκο αμυντικό Βανγκ Γιανγκ.

* Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους άνδρες πέρασαν στα ημιτελικά η γαλλική Ποντουάζ, η ρωσική Όρενμπουργκ και οι γερμανικές Σααρμπρίκεν και Μπορούσια Ντίσελντορφ, οι ομάδες δηλαδή που στην αρχική φάση της διοργάνωσης είχαν κατακτήσει και την πρωτιά στα ισάριθμα γκρουπ. Στους διπλούς ημιτελικούς η Όρενμπουργκ θ’ αναμετρηθεί με τη Σααρμπρίκεν και η Μπορούσια με την Ποντουάζ. Στις γυναίκες προχώρησαν στην 4άδα η πολωνική Τάρνομπρζεκ, η αυστριακή Λιντς, η TTC Βερολίνου και η ουγγρική Σέζαρντ. Στα ημιτελικά η Λιντς θα συναντήσει, όπως και πέρσι, την TTC Βερολίνου και η Τάρνομπρζεκ τη Σέζαρντ.

 

* Σε φωτογραφία του Πέτρου Βήττα ο Γκιώνης σε προσπάθειά του στον πρόσφατο αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την Αγγλία.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ