Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα σωματεία στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Trapezi agonistiko

Trapezi agonistikoΝέα σωματεία, νέοι χώροι καλλιέργειας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και με κάθε τέτοια εξέλιξη το άθλημα μπορεί να χαμογελά. Στην προχτεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εγκρίθηκε η ένταξη ενός ακόμα σωματείου στη δύναμη της ομοσπονδίας, τους τελευταίους μήνες προηγήθηκε η προσθήκη τριών μελών και αυτά είναι πάντοτε ευχάριστα νέα για τη διάδοση και την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος. Δύο από αυτά τα σωματεία μάλιστα, δημιουργήθηκαν στην Περιφέρεια, κάτι που έχει ξεχωριστή σημασία. Μέλη της ομοσπονδίας έγιναν ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λέσβου «Μακαράς», ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας, ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδνός Θεσσαλονίκης και ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, επίσης από τη Θεσσαλονίκη.

Στην τελευταία συνεδρίαση της διοίκησης έγινε μέλος στην ομοσπονδία ο Α.Σ. Μακεδνός. Υπεύθυνος του συλλόγου δηλώθηκε ο βετεράνος αθλητής Γαβριήλ Κυριακίδης. Στις 17 Ιανουαρίου εντάχθηκε επίσημα στον χώρο ο Ο.Ε.Α. Καλαμάτας με υπεύθυνο τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα μπήκε στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Α.Ε.Σ. Λέσβου «Μακαράς», που παρεμπιπτόντως θα έχει και αθλητές στο επικείμενο ανοιχτό πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Τον σύλλογο δημιούργησε ο παλιός διακεκριμένος Μυτιληνιός αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γιώργος Δουβαλέτας. Το άθλημα έχει ανάγκη τη δραστηριότητα και στη Μεσσηνία και στη Λέσβο και σίγουρα είναι ενθαρρυντική εξέλιξη η ίδρυση των δύο σωματείων.   

Τον περασμένο Οκτώβριο τέλος, έγινε μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015. Για το συγκεκριμένο σωματείο πρέπει να διευκρινιστεί ότι αναμένεται να γίνει η συνέχεια του Ηρακλή Γ.Σ., γι’ αυτό άλλωστε έχει δηλώσει την ίδια διεύθυνση στο Κατσάνειο κλειστό γυμναστήριο. Ο υπεύθυνος Νίκος Γραμμένος εξήγησε ότι ο νέος σύλλογος δημιουργήθηκε ώστε να ενσωματωθεί εκεί ο Ηρακλής Γ.Σ. και με συστέγαση σε χώρους του Κατσάνειου ν’ αποκτήσει τη δική του έδρα, όπως και καλύτερη προοπτική για ανάπτυξη, καθώς προς το παρόν φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Πέρα Θεσσαλονίκης. Ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία συγχώνευσης των σωματείων.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ