Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η GENESIS Pharma

Logo GenesisΜε ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την GENESIS Pharma. Με τη γνωστή φαρμακευτική εταιρεία έκλεισε συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο έχει διάρκεια από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018. Για την ομοσπονδία είναι, έτσι κι αλλιώς, πάγια και αδήριτη η ανάγκη να έχει και από την ιδιωτική πρωτοβουλία στήριξη στις προσπάθειές της για την καλή εικόνα του αθλήματος, αλλά τη γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι θα έχει στο πλευρό της μία κορυφαία στον τομέα της εταιρεία, με την οποία έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Η GENESIS Pharma από την πλευρά της αποδέχθηκε την πρόταση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, η οποία, όπως τονίζει στην ιστοσελίδα της (http://www.genesispharma.com/) «βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας και της καθημερινής μας λειτουργίας».

«Ευχαριστούμε πολύ τη GENESIS Pharma για την απόφαση να συνεργαστούμε. Η ομοσπονδία υπόσχεται ότι θα τιμήσει τη συμφωνία με τον καλύτερο τρόπο και θα βαδίσει με βάση το αμοιβαίο όφελος», δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης.  

Το σκεπτικό των ανθρώπων της GENESIS Pharma για τη νέα χορηγική συνεργασία συνοψίζεται σε απόσπασμα των όσων αναφέρονται στο σάιτ για την πολιτική τους ως προς την εταιρική υπευθυνότητα: «Βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας και της καθημερινής μας λειτουργίας, ενώ έχει συνδεθεί με την επιχειρηματική μας στρατηγική, ως ένας από τους τρείς βασικούς της άξονες. Ο επαγγελματισμός, η διαφάνεια και η ευθύνη ήταν και είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις μας με τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας, με την ιατροφαρμακευτική κοινότητα και τους ασθενείς, με την κοινωνία ευρύτερα. Δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά και πέρα από τις νομικές και κανονιστικές μας υποχρεώσεις, σε όλους τους συμμετόχους μας, σε όλους όσοι άμεσα ή έμμεσα επηρεάζονται από τη δραστηριότητά μας. Είναι μια δέσμευση που αναλάβαμε συνειδητά και υπηρετούμε με συνέπεια».

Επίσης στο σάιτ της GENESIS Pharma υπογραμμίζεται ότι αποστολή της εταιρείας είναι «αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προοπτικές της βιοτεχνολογίας στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση σπάνιων, χρόνιων και βαριάς μορφής ασθενειών να διασφαλίσει στους ασθενείς στη χώρα μας άμεση πρόσβαση σε πρωτοποριακές βιοτεχνολογικές θεραπείες, μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης φαρμάκων». Επιπλέον υπάρχει το όραμα "να καθιερωθεί ως η καλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, σε όρους υψηλής τεχνογνωσίας, καινοτομίας και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, επιστρέφοντας αξία στην ιατρική κοινότητα, στους εργαζόμενούς της, στους διεθνείς συνεργάτες της, στην κοινωνία και το περιβάλλον».

                                     

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped

images new logo gerflor