Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Η επιτραπέζια αντισφαίριση αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Νίκο Κωστόπουλο

PenthosΘλιβερό καθήκον σε υπέροχη μέρα… Αλλά τι ωραίους συνειρμούς δημιουργούσε… Με τον ήλιο να λάμπει στον καταγάλανο αττικό ουρανό ο κόσμος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αποχαιρέτησε το απόγευμα έναν φωτεινό, έναν αστραφτερό άνθρωπο του χώρου. Ο παλιός διεθνής αθλητής και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κωστόπουλος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με τον θαυμάσιο καιρό να ταιριάζει απόλυτα στη δική του καλοσύνη, τη δημιουργική και δραστήρια ως το τέλος ζωή του, την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα! Οι διαθέσεις δυστυχώς, δεν γινόταν ν’ αλλάξουν χρώμα... Εκατοντάδες άτομα από κάθε κομμάτι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι τον κατευόδωσαν συγκινημένοι και αδύναμοι ακόμα να πιστέψουν πόσο απότομα και βίαια έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια. Ας κρατήσουμε ωστόσο, το παρήγορο για τους οικείους του γιατί αυτό θα ήθελε και ο ίδιος, τόσο θετικός και αισιόδοξος, που ήταν πάντοτε: Στο ύστατο αντίο σύσσωμη η πλατιά «οικογένεια» του αθλήματος έδειξε παράλληλα την αγάπη, τον σεβασμό, την αναγνώριση σ’ έναν άρχοντα σε παράστημα και χαρακτήρα, που πορεύτηκε όλα τα χρόνια με αξιοπρέπεια και πήγε πιο μπροστά το άθλημα στην Ελλάδα. Ο Νίκος Κωστόπουλος κηδεύτηκε από το Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Περισσού στη Νέα Ιωνία. 

Διοικητικά στελέχη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με επικεφαλής τον πρόεδρο Μανώλη Κολυμπάδη, νυν και πρώην υπάλληλοι της ομοσπονδίας, εν ενεργεία διεθνείς στα συγκροτήματα ανδρών και γυναικών, παλιοί συναθλητές σε σωματεία και εθνικές ομάδες, αθλητές νεότερων γενεών, που δούλεψαν μικρό ή μεγάλο διάστημα μαζί του, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, συνεργάτες και βετεράνοι αθλητές, παρόντες όλοι στη διπλή φάση της τελετής ή σε μία από τις δύο. Οι παλαιότεροι ανέτρεχαν σε προηγούμενες δεκαετίες για ν’ αναμοχλεύσουν στιγμές με τον αθλητή Νίκο, που πανηγύρισε τίτλους σε εθνικό επίπεδο, οι νεότεροι είχαν να θυμηθούν πράγματα με τον προπονητή Νίκο, που συνέβαλε στην πρόοδο δεκάδων ταλαντούχων αθλητών και οδήγησε την εθνική ομάδα ανδρών σε ιστορικές διακρίσεις. Όλοι μαζί βέβαια, είχαν από έναν παρηγορητικό, έναν ενθαρρυντικό λόγο στους οικείους του και κυρίως στον γιο Κωνσταντίνο και τη σύζυγο Σόνια, που έζησαν από πολύ κοντά τη δύσκολη κατάσταση στην άνιση κόντρα με τον καρκίνο.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Περισσού έψαλε την εξόδιο ακολουθία ο πάτερ Ιωάννης, με τον οποίο είχε στενή σχέση ο Νίκος Κωστόπουλος. Ο πάτερ υπογράμμισε δύο λόγια στο τέλος της τελετής και στάθηκε στη βαθιά πίστη του εκλιπόντα στον Θεό. Στεφάνια κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., οι εθνικές ομάδες, η οικογένεια του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας Χρήστου Χριστοδουλάτου, ομάδες βετεράνων και το KOZASportsclub, στην εγκατάσταση πινγκ πονγκ του οποίου δούλευε μέχρι τη στιγμή που αρρώστησε. Η απουσία του Νίκου από το άθλημα είναι ήδη αισθητή… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

Υ.Γ. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στη διεύθυνση http://httf.gr/images/anak_nikos_kosto.pdf, ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης αποχαιρετά τον Νίκο Κωστόπουλο με προσωπικό σημείωμα, που έχει τον τίτλο «Γράμμα χωρίς καμία προσμονή απάντησης»...

 

 

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped