Μαδέσης, Μήτκας και Πετσίβα πάνε στο προπονητικό καμπ του Λουξεμβούργου

Petsiva pseiraΤρεις θα είναι τελικά οι επίλεκτοι Έλληνες αθλητές, που θα πάρουν μέρος στο  προπονητικό καμπ επιλογών Under 12 του Λουξεμβούργου. Από τις 17 έως τις 24 Απριλίου θα βρεθούν στο ευρωπαϊκό δουκάτο για να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή και πολύτιμη εμπειρία ο Αλέξανδρος Μαδέσης, ο Κίμων Μήτκας και η Δήμητρα Πετσίβα. Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό ότι λόγω του υψηλού αριθμού δηλώσεων από διάφορες χώρες δεν μπορούσαν να δεχτούν όλα τα παιδιά, που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους κι έτσι από την Ελλάδα θα είναι τρεις τελικά oι συμμετοχές. Άτυχη στάθηκε η Νεφέλη Καφάτου, το νούμερο 2 από τον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης των παγκορασίδων, που επίσης είχε δηλωθεί από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Ο Μαδέσης και ο Μήτκας είναι αντίστοιχα οι δύο πρώτοι παμπαίδες στο rankinglist, ενώ η Πετσίβα δικαιούτο τη μία θέση στις παγκορασίδες ως νούμερο 1 της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Όλα τα παιδιά είναι 12 ετών. Ο Μαδέσης αγωνίζεται φέτος στον Α.Ο. Ηράκλειο 2001. Ο Μήτκας ανήκει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και η Πετσίβα στον Ο.Ε.Α. Έδεσσας. Θυμίζουμε ότι η συγκέντρωση προετοιμασίας Selection Hopes του Λουξεμβούργου αφορά γεννηθέντες από το 2005 και μετά. Κάθε εθνική ομοσπονδία είχε δικαίωμα να προτείνει μέχρι δύο αθλητές και δύο αθλήτριες. Η Ένωση θα έχει τρεις προπονητές και θα επιλέξει αργότερα από το καμπ τις καλύτερες παγκορασίδες και τους καλύτερους παμπαίδες. Αυτές οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.).

* Τρεις νεάνιδες δήλωσαν συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά το Βελγίου, το οποίο είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της Διεθνούς Ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.). Το όπεν θα γίνει στην πόλη Σπα από τις 19 έως τις 23 Απριλίου και πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι 16άχρονες Ιωάννα Γερασιμάτου, Έλλη Φίσερ και η 17χρονη Ελισάβετ Τέρπου. Το τουρνουά περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του ομαδικού.

 

* Αγωνιστικό στιγμιότυπο με τη Δήμητρα Πετσίβα σε φωτό του Βασίλη Καραουλάνη.

                                                

gpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped