Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Με τέσσερις αθλητές από αύριο στο όπεν του Λουξεμβούργου

TsekouraΤο ανοιχτό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του Λουξεμβούργου, η ετήσια διοργάνωση επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που έχει καθιερωθεί από την προηγούμενη δεκαετία, θα εμφανίσει και φέτος ελληνική παρουσία. Το 10ο όπεν του ευρωπαϊκού δουκάτου διεξάγεται στο Κίρσμπεργκ από αύριο Τετάρτη μέχρι το προσεχές Σάββατο και συγκεντρώνει περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες από την Ευρώπη και όχι μόνο. Από τη χώρα μας πρόκειται να πάρουν μέρος η 24χρονη Γεωργία Ζαβιτσάνου (αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας), η 21χρονη Κωνσταντίνα Παρίδη, η 22άχρονη (εικονιζόμενη) Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα (αθλήτριες του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά) και ο 18άχρονος Γιώργος Σταματούρος (αθλητής του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.). Στους αγώνες είχε δηλωθεί και ο Γιάννης Παπαδάκης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όμως χτες αναγκάστηκε ν’ ακυρώσει τη συμμετοχή του διότι γύρισε με τραυματισμό στο χέρι από δραστηριότητα με τον σύλλογό του στη Γαλλία.

Το Luxembourg Open Table Tennis Championships φιλοξενείται στην αρένα του κέντρου Αθλητισμού και Τέχνης «D' COQUE», όπου είχε γίνει και το Προολυμπιακό τουρνουά του 2008, ενώ από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού. Το τουρνουά αφορά τα τελευταία χρόνια μόνο στο αγώνισμα του απλού, ωστόσο εφαρμόζει τέτοιο σύστημα διεξαγωγής (με διαβάθμιση), που παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να δίνουν πολλούς αγώνες. Έτσι, θα μπορέσουν και οι Έλληνες αθλητές να κάνουν πολύτιμα αγωνιστικά τεστ. Η Ζαβιτσάνου και η Παρίδη έχουν ξαναπαίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά, η Τσεκούρα και ο Σταματούρος (που τις τελευταίες ημέρες αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο ομαδικό και το διπλό νέων και ήταν 2ος στο απλό) μετέχουν για πρώτη φορά. Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση έχει διακρίσεις στο όπεν του Λουξεμβούργου σε άνδρες και γυναίκες, μάλιστα έχει φτάσει σε μετάλλια και τον καιρό (δεκαετία του 2000), που γινόταν εκεί και το αγώνισμα του ομαδικού.

* Στο νούμερο 21 του World Team Ranking από το 20 του προηγούμενου μήνα βρέθηκε η εθνική ανδρών τον Απρίλιο. Στην αντίστοιχη κατάταξη των γυναικών η Ελλάδα είναι στο νούμερο 42 από το 40 του Μαρτίου.

                                      

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped