Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Στις 17-18 Ιουνίου το 7ο τουρνουά για τα Μ.Μ.Ε.

PetropoulouΕίναι ο καιρός ν’ αρχίσουν προετοιμασία… Τώρα, μετά τις διακοπές του Πάσχα, σιγά-σιγά, ώστε να ξαναμπούν σε …εγρήγορση έπειτα από τη δικαιολογημένη χαλάρωση των εορταστικών ημερών. Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε, έχει αποδειχτεί ότι το «δικό» τους τουρνουά αποτελεί καλό κίνητρο για ψυχαγωγία και τεστ δυνατοτήτων σ’ ένα δημοφιλές άθλημα. Ο λόγος για τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν μπροστά τους το ετήσιο ραντεβού για το ατομικό πρωτάθλημα των media! Το τουρνουά, που καθιέρωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Το φετινό θα είναι το 7ο διαδοχικό στην Αθήνα και προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου. Η ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι ο τόπος διεξαγωγής και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι εργάζονται σε Μ.Μ.Ε. ή συνεργάζονται με αυτά με οποιαδήποτε ιδιότητα. Όπως κάθε φορά, ο προσανατολισμός είναι να γίνουν οι αγώνες σε μία μέρα, το Σάββατο και η δεύτερη υπάρχει για την περίπτωση που χρειαστεί, σε σχέση πάντα και με τον αριθμό των συμμετοχών.

Τα πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά για τα Μέσα Ενημέρωσης άρχισαν τον Ιούνιο του 2011 και αγκαλιάστηκαν αμέσως από τους εργαζόμενους, που είναι παράλληλα και φίλοι των σπορ. Πέρα από τη σταθερά ικανοποιητική ανταπόκριση μπορεί να θυμίσει κάποιος ότι πέρσι κατέστη δυνατό να γίνει κάτι ανάλογο στη Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πρόταση, που τέθηκε στον Π.Σ.Α.Τ. από συναδέλφους για αγώνες στην Κρήτη, θα εξεταστεί φέτος. Το eventέχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα και κυρίως επιθυμεί πρώτα να δώσει και σε αυτή την επαγγελματική ομάδα την ευκαιρία για ενασχόληση με τη μικρή ρακέτα κι έπειτα να διαδώσει και να διαφημίσει το ολυμπιακό άθλημα. Ομοσπονδία και Π.Σ.Α.Τ. συνεργάζονται σωστά και το κίνητρό τους για να μεγαλώσουν την ιστορία του τουρνουά είναι να βλέπουν κάθε χρόνο στήριξη στην προσπάθειά τους από τους ανθρώπους των media. Είναι δε ακόμα πιο σημαντικό όταν βλέπουν διάθεση για άθληση μέσα στην κρίση και τις έντονες δυσκολίες, που βιώνει και αυτός ο επαγγελματικός κλάδος.

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει από την ομοσπονδία η προκήρυξη των αγώνων. Εννοείται ότι πέρα απ’ όσους έχουν οποιαδήποτε συνεργασία με μέσο ενημέρωσης, μπορούν ν’ αγωνιστούν οι άνεργοι, οι οποίοι διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο, αλλά και οι συνταξιούχοι. Φυσικά η δυνατότητα συμμετοχής δεν αφορά μόνο τα Μ.Μ.Ε. της Αττικής, αλλά εργαζόμενους από οποιοδήποτε μέρος της χώρας. 

                                       

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped