Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Με το αναπτυξιακό τουρνουά του Α.Σ. Πέρα συνεχίζεται η αγωνιστική κίνηση

Οι μικρές ηλικίες…ανεβαίνουν και πρωταγωνιστούν στην αγωνιστική σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολή 10 – Άνω Καλαμάκι) διεξάγεται το καθιερωμένο αναπτυξιακό τουρνουά του Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Το όπεν οργανώνεται με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για 8η συνεχόμενη χρονιά, αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού και περιλαμβάνει από δύο κατηγορίες σε παμπαίδες και παγκορασίδες, όπως και τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων. Αυτή τη φορά δεν γίνεται προς το τέλος της σεζόν, αλλά στο ξεκίνημα της και ανάμεσα σε δύο άλλες διοργανώσεις με τον ίδιο χαρακτήρα: Τα «Ελευσίνια», που άνοιξαν το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου στις 8-9 Σεπτεμβρίου και το επίσης ετήσιο τουρνουά της Πορταριάς Πηλίου, που θα διεξαχθεί στις 29-30 του μήνα.

Το ανοιχτό πρωτάθλημα του Α.Σ. Πέρα έχει και φέτος μεγάλη ανταπόκριση, όχι μόνο από σωματεία της Αθήνας, αλλά και από την περιφέρεια. Δήλωσαν συμμετοχή 167 αθλητές, 111 αγόρια και 56 κορίτσια. Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 53 παίδες, 31 παμπαίδες της 1ης κατηγορίας (σ.σ. γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2002), 27 παμπαίδες της 2ης κατηγορίας (γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2000), 22 κορασίδες, 12 παγκορασίδες της 1ης κατηγορίας (γεννημένες μετά την 1η Ιανουαρίου 2002) και 22 παγκορασίδες της 2ης κατηγορίας (γεννημένες μετά την 1η Ιανουαρίου 2000). Εκτός από συλλόγους της Αττικής θα έχουν εκπροσώπηση και ομάδες από την Τήνο, την Πάτρα, την Κορινθία, τα Χανιά και τη Χαλκίδα. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην κεντρική σάλα του γυμναστηρίου με 10 τραπέζια, αύριο θα παίξουν τα αγόρια και μεθαύριο τα κορίτσια. Οι κληρώσεις γίνονται την ίδια ημέρα επί των παρόντων και με τοποθέτηση φαβορί, καθώς το τουρνουά είναι αξιολογημένο. Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει ομίλους, η δεύτερη απλό νοκ-άουτ και οι νικητές θ’ αναδεικνύονται με το σύστημα του καλύτερου των 5 σετ.

                                                         

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped