Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Παράταση μέχρι την Κυριακή για τις δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά της Πορταριάς

Παράταση μέχρι και μεθαύριο Κυριακή δόθηκε από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τις δηλώσεις συμμετοχής στο ανοιχτό πρωτάθλημα «Πορταριά 2012». Η σχετική προθεσμία έληγε απόψε και η ομοσπονδία την παράτεινε κατά δύο 24ωρα δίνοντας και άλλα χρονικά περιθώρια σε όσους αποφασίσουν τελευταία στιγμή να πάρουν μέρος στο ετήσιο τουρνουά μικρών ηλικιών, που θα γίνει το άλλο Σαββατοκύριακο, 29 και 30 του μήνα. Παράλληλα, καλεί όλα τα σωματεία-μέλη της να μετάσχουν στο καθιερωμένο όπεν, που διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια από την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αθλητών, ανάμεσά τους δυνατά ονόματα του ελληνικού πινγκ πονγκ από τις κατηγορίες του παμπαιδικού έως τις εφηβικές ηλικίες.

Το όπεν θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του πανέμορφου χωριού του Πηλίου και περιλαμβάνει τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Μετά το τουρνουά στην Ελευσίνα, που άνοιξε το αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν και το ετήσιο πρωτάθλημα του Α.Σ. Πέρα, που γίνεται αύριο και μεθαύριο, η Πορταριά δίνει την ευκαιρία στους μικρούς σε ηλικία αθλητές να κλείσουν τον μήνα μ’ ένα ακόμα γερό αγωνιστικό τεστ και φυσικά ν’ απολαύσουν μία σειρά από παιχνίδια σε ιδανικές συνθήκες.

Την ίδια ώρα οι ετοιμασίες των διοργανωτών βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, ενώ οι τοπικοί άρχοντες και οι ντόπιοι φίλαθλοι γνωρίζουν ότι το ανοιχτό πρωτάθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι το επόμενο αθλητικό γεγονός στην Πορταριά μετά το σπουδαίο τουρνουά βόλεϊ, που γίνεται εκεί αυτό το τριήμερο (21-23/09), με τη συμμετοχή τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Λίγκας των ανδρών: Του Άρη, του Ολυμπιακού, του Παμβοχαϊκού και του Φοίνικα Σύρου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα και την ενότητα «ανακοινώσεις» βρίσκεται και η προκήρυξη των αγώνων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped