Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ένα ακόμα πετυχημένο τουρνουά του Α.Σ. Πέρα Αθηνών πέρασε στην ιστορία

Δεκάδες παιδιά στα αγωνιστικά τραπέζια, γονείς και φίλοι στις εξέδρες, καλή οργάνωση και όμορφο αγωνιστικό θέαμα συνέθεσαν γι’ άλλη μια χρονιά την όμορφη εικόνα του καθιερωμένου αναπτυξιακού τουρνουά του Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το σωματείο του Παλαιού Φαλήρου διοργάνωσε επιτυχώς για 8η συνεχόμενη χρονιά στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο το ανοιχτό ατομικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και υπήρξαν τελικά 142 συμμετοχές (από τις 167 δηλώσεις), που δεν προέρχονταν μόνο από σωματεία της Αττικής, αλλά και από τα Χανιά, την Πάτρα, την Κορινθία, την Τήνο και τη Χαλκίδα.

Οι συμμετοχές χωρίζονταν σε 46 παίδες, 25 παμπαίδες της 1ης κατηγορίας (σ.σ. γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2002), 25 παμπαίδες της 2ης κατηγορίας (γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2000), 16 κορασίδες, 12 παγκορασίδες της 1ης κατηγορίας (γεννημένες μετά την 1η Ιανουαρίου 2002) και 18 παγκορασίδες της 2ης κατηγορίας (γεννημένες μετά την 1η Ιανουαρίου 2000). Οι αγώνες έγιναν σε 10 τραπέζια στην κεντρική σάλα του γυμναστηρίου. Η πρώτη φάση περιλάμβανε γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ ματς. Χτες αγωνίστηκαν τα αγόρια και σήμερα τα κορίτσια.

Στους παίδες αναδείχτηκε πρωταθλητής ο διεθνής Νίκος Αντωνιάδης. Στον τελικό κατέβαλλε τον Γιάννη Πετρόπουλο με 3-1 σετ. Στους παμπαίδες έως 12 ετών πρώτευσε ο Γιάννης Μπόσκοβιτς, όπως και πριν από δύο εβδομάδες στα «Ελευσίνια». Στον τελικό νίκησε με 3-0 σετ τον Αλέξη Κουλουριώτη. Στους παμπαίδες έως 10 ετών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο Γιάννης Δαμιανής. Στον τελικό ξεπέρασε, επίσης με 3-0 σετ, την αντίσταση του Πατρινού Γεράσιμου Χατζηλυγερούδη.

Στις κορασίδες πήρε την 1η θέση η Ελισάβετ Τέρπου δίνοντας συνέχεια στην ανάλογη επιτυχία στο τουρνουά της Ελευσίνας. Στον τελικό έκαμψε την αντίσταση της Παναγιώτας Ανδριανού με 3-0 σετ. Στην κατηγορία παγκορασίδων έως 12 ετών κατέκτησε την πρωτιά η Έλλη Φίσερ. Στον τελικό επιβλήθηκε της Χριστίνας Αθανασοπούλου με 3-1 σετ. Στις παγκορασίδες έως 10 ετών αναδείχτηκε νικήτρια η Δέσποινα Μυτακίδου. Στον τελικό επικράτησε της Μαρίας Αλεξανδροπούλου με 3-1 σετ.

Η επόμενη αγωνιστική πρόκληση για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές έρχεται πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πορταριά. Στο πανέμορφο χωριό του Πηλίου θα διεξαχθεί το ετήσιο αναπτυξιακό τουρνουά, που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου. Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν σήμερα (Κυριακή) το βράδυ.

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία στο τουρνουά του Α.Σ. Πέρα:

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Νίκος Αντωνιάδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

2. Γιάννης Πετρόπουλος (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

3. Πέτρος Σιαπκαράς (Ε.Α. Βόχας)

-. Στράτος Δαμιανής (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ο. Διόνυσου)

2. Παναγιώτα Ανδριανού (Τελαμώνας Σαλαμίνας)

3. Αλεξάνδρα Τουντάκοβα (Ρουφ 80)

-. Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ έως 12 ετών:

1. Γιάννης Μπόσκοβιτς (Αετός Κορυδαλλού)

2. Αλέξης Κουλουριώτης (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

3. Ανδρέας Παμβουξόγλου (Ε.Α. Βόχας)

-. Ιάσονας Κορδούτης (Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ έως 12 ετών:

1. Έλλη Φίσερ (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

2. Χριστίνα Αθανασοπούλου (Φοίνικες Πατρών)

3. Ιωάννα Γερασιμάτου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

-. Αφροδίτη Αθανασοπούλου (Α.Ο. Διόνυσου)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ έως 10 ετών:

1. Γιάννης Δαμιανής (Αετός Κορυδαλλού)

2. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Αναγέννηση Πατρών)

3. Παντελεήμων Τριανταφυλλίδης (Ο.Ε.Α. Χαλκίδας)

-. Αλκιβιάδης Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ έως 10 ετών:

1. Δέσποινα Μυτακίδου (Α.Κ. Ζωγράφου)

2. Μαρία Αλεξανδροπούλου (ΑΟ Αγίας Βαρβάρας)

3. Ευαγγελία Μιλτιάδη (Τελαμώνας Σαλαμίνας)

-. Καλλιόπη Κούτρη (Άρης Νικαίας)

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ