Η εκδήλωση του Α.Σ. ΑΛΦΑ για την απονομή των πρωταθλημάτων σε Α2 γυναικών και B’ Αττικής ανδρών

ALFA aponomi_1Ξεχωριστή μέρα η χτεσινή για τον Α.Σ. ΑΛΦΑ. Το σωματείο της Καλλιθέας ζήτησε για τις ανάγκες του να οργανώσει στην έδρα του την απονομή επάθλων για τα δύο πρωταθλήματα της φετινής σεζόν και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δέχτηκε ευχαρίστως το αίτημα, όπως έκανε και προ ημερών με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.. Ο ΑΛΦΑ αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Α2 εθνική κατηγορία των γυναικών και τη B’ Αττικής των ανδρών. Τα κύπελλα και τα μετάλλια απένειμε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ενώ στη μικρή εσωτερική τελετή παρέστησαν και εκπρόσωποι του δήμου. Ισχύει πάντα βέβαια, ότι οι απονομές επάθλων για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα γίνονται επισήμως στην ετήσια γιορτή της ομοσπονδίας στην αρχή του έτους, απλά η τελευταία έχει τονίσει ότι μπορεί να ικανοποιεί τέτοιες επιθυμίες, που ενδεχομένως εκδηλώσουν σωματεία για δικούς τους λόγους.   

ALPHA Kipello_ginaikesΗ απονομή για τις δύο πρωτιές έγινε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στην έδρα του ΑΛΦΑ στο 13ο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας (Φορνέζη 31 & Κρέμου). Ο πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης ήταν και ο μοναδικός εκπρόσωπος της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Συνεχάρη το σωματείο με τη μικρή ιστορία για τις αγωνιστικές επιτυχίες του όπως και τις ποικίλες δραστηριότητές του. Επίσης, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την πρώην διεθνή (και σημερινή αθλήτρια του ΑΛΦΑ) Αρχοντούλα Βολακάκη. Στάθηκε στην τεράστια αξία της, το ήθος της και τη ζωντάνια της, θύμισε ότι είναι η μοναδική Ελληνίδα, που έχει αγωνιστεί στο απλό γυναικών σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004) και τόνισε ότι είναι ευτυχής συγκυρία για τον σύλλογο να την έχει στις τάξεις του.

ALPHA Kipello_andres_2017Ο πρόεδρος του ΑΛΦΑ Θανάσης Δελαρόκας τόνισε προς την ομοσπονδία ότι η απονομή των πρωταθλημάτων σε αυτή τη μικρή εκδήλωση είναι κάτι που τιμά ιδιαίτερα τον σύλλογο, ευχαρίστησε τον δήμο για την παραχώρηση της αίθουσας και συμπλήρωσε ότι οι επιτυχίες ανήκουν στους αθλητές και τις αθλήτριες. Ο δήμος της Καλλιθέας εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορίνα Δαμουλιάνου και την αντιπρόεδρο Παρασκευή Γαλίτση. Η είσοδος ήταν ανοικτή φυσικά για όλους τους φίλους της ομάδας και του αθλήματος. Τα έπαθλα επιστράφηκαν ήδη στην ομοσπονδία και θ’ απονεμηθούν κανονικά πια στις δύο ομάδες του σωματείου στην επόμενη γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κοπή της βασιλόπιτας.  

* Την Πέμπτη θα μεταβούν στην Πολωνία οι κορασίδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου προκειμένου να πάρουν μέρος στο δυνατό όπεν νέων, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Wladyslawowo-Cetniewo. Τις νεαρές πρωταθλήτριες θα καθοδηγήσει τεχνικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης.

                                      

gpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped