Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σύσκεψη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με εκπροσώπους σωματείων Α1 και Α2 για το αγωνιστικό πρόγραμμα

DSCN0399

DSCN0399Το αγωνιστικό πρόγραμμα στις δύο κορυφαίες διασυλλογικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών για την περίοδο 2017-2018 θα συζητήσει αύριο η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με εκπροσώπους των σωματείων της Α1 και της Α2. Η συνάντηση θα γίνει στις 6μ.μ. στην αίθουσα της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Κτίριο ΕΟΕ, Δ.Βικέλα 52, Χαλάνδρι-3ος όροφος) και αναμένεται με ζωηρό ενδιαφέρον, αν ληφθεί υπόψη η σημαντική ανταπόκριση των σωματείων στο κάλεσμα της ομοσπονδίας. Η σύσκεψη επρόκειτο να γίνει αρχικά στο συνέδριο προπονητών και εφόρων της Πορταριάς, το οποίο ματαιώθηκε λόγω μικρής συμμετοχής. Στη συνέχεια η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε ζητήσει γραπτές προτάσεις από τα  σωματεία, ώσπου έστειλε και την πρόσκληση για τη συνάντηση στην Αθήνα. Μάλιστα, ένα-δύο σωματεία-μέλη, που δεν θα μπορέσουν να έχουν εκπρόσωπο, έστειλαν τις θέσεις τους. Η ομοσπονδία θ’ ακούσει τους ανθρώπους των σωματείων και πριν καταρτίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα για την προσεχή σεζόν θα επιδιώξει να βρει μαζί τους κάτι κοινά αποδεκτό.  

Η επιστολή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προς τα σωματεία που έχουν ομάδες στις εθνικές κατηγορίες Α1 και Α2, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας καλούμε σε ευρεία σύσκεψη, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην Αίθουσα της Ολομέλειας της ΕΟΕ, για να συζητήσουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των  Α1 & Α2 Εθνικών Κατηγοριών  του Διασυλλογικού  Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών της περιόδου 2017-2018.

Η συζήτηση αυτή είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του συνέδριου προπονητών και εφόρων , το οποίο υποχρεωθήκαμε να ματαιώσουμε, αφού δεν συγκέντρωσε την  αντιπροσωπευτική για το πλήθος των σωματείων μας ανταπόκριση. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ολοκληρώσει το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα, σας καλεί να συμμετάσχετε στην σύσκεψη, για την εξεύρεση λύσεων, σε θέματα που αφορούν στην οργάνωση των αγωνιστικών ημερών,  των δύο κορυφαίων κατηγοριών του Πρωταθλήματος. Σωματεία που αδυνατούν να παραβρεθούν στη σύσκεψη,  μπορούν να αποστείλουν γραπτά και έγκυρα τις θέσεις τους, στη Γραμματεία της Ομοσπονδίας,  μέχρι την Τετάρτη 21/6/2017».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ