Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Πινγκ πονγκ για όλους αύριο στο όπεν του Α.Ο. Ταταύλα

Τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα και τη δημοφιλία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αναδεικνύει το «Ταταύλα Ping Pong Open 2012», που διεξάγεται αύριο Κυριακή στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο. Ο Αθλητικός Όμιλος Ταταύλα, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, διοργανώνει τουρνουά για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές. Φέρνει στον ίδιο χώρο μικρούς και μεγάλους, μαζεύει από μη μυημένους στα μυστικά του πινγκ πονγκ μέχρι εν ενεργεία αθλητές και τους δίνει την ευκαιρία για απολαυστικό παιχνίδι. Το νέο eventσυναντά μεγάλη απήχηση και οι δηλώσεις συμμετοχής είναι περίπου 150. 

Οι ενδιαφερόμενοι δεν προέρχονται μόνο από την Αθήνα, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και περιοχές της Κορινθίας. Έχει τη σημασία του επίσης, το γεγονός ότι δήλωσαν συμμετοχή ακόμα και ανεξάρτητοι νεαρής ηλικίας, άτομα που επιχειρούν πρώτη φορά να…δοκιμάσουν την τύχη τους σε τέτοιους αγώνες. Το τουρνουά είναι ατομικό και περιλαμβάνει το απλό ανδρών και το απλό γυναικών. Έχει εννέα κατηγορίες και είναι οι εξής:

ΒΕΤ-1: Βετεράνων και εν ενεργεία 30-39 ετών

ΒΕΤ-2: Βετεράνων 40-49 ετών

ΒΕΤ-3: Βετεράνων 50-59 ετών

ΒΕΤ-4: Βετεράνων 60+

ΑΝ-1: Ανεξαρτήτων έως 39 ετών

ΑΝ-2: Ανεξαρτήτων 40-49 ετών

ΑΝ-3: Ανεξαρτήτων 50-59 ετών

ΑΝ-4: Ανεξαρτήτων 60+

ΓΥΝ Ενιαία κατηγορία γυναικών για όλες τις ηλικίες (όσες αθλήτριες επιθυμούν, μπορούν να πάρουν μέρος και στις αντίστοιχες κατηγορίες των ανδρών).

Οι αγώνες αρχίζουν στις 10:30 το πρωί (πρώτα παίζουν οι ανεξάρτητοι και μετά από τέσσερις ώρες οι βετεράνοι) και θα διεξαχθούν σε 12 τραπέζια στο παρκέ της κεντρικής σάλας. Στην πρώτη φάση θα γίνουν όμιλοι και μετά νοκ άουτ ματς, τα οποία στο τελικό τους στάδιο ίσως έχουν και αγώνες για τις θέσεις 3-4.

 

                                                         

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped