Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη τη Δευτέρα ο Σγουρόπουλος

Sgouropoulos pontium_monos

Sgouropoulos pontium_monosΟι μεγάλες επιτυχίες θα φέρουν και πάλι την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση στο κατώφλι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μετά τα Vatsa me_Sgouro_meta_protiaσυγχαρητήρια, που διαβίβασε προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τόσο τηλεφωνικά όσο και με επιστολή για το χρυσό μετάλλιο του Γιάννη Σγουρόπουλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, ο Γιώργος Βασιλειάδης θα τιμήσει και με κατ’ ιδίαν συνάντηση τον 17χρονο άσο και την ομοσπονδία. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κάλεσε για την ερχόμενη Δευτέρα στη 1μ.μ., στο γραφείο του, τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης του απλού εφήβων, καθώς επίσης τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή και τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη προκειμένου να τους συγχαρεί από κοντά για τη σπουδαία διάκριση.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει δείξει φίλος του αθλήματος, καθώς μέσα στο 2017 βρέθηκε δύο φορές στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGAτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τη μία τον Ιανουάριο στον καθοριστικό αγώνα της εθνικής μας ομάδας ανδρών με την Αγγλία για την απευθείας πρόκριση στην 1η κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και την άλλη τον Μάρτιο στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών. Και στις δύο περιπτώσεις μάλιστα, είχε δει αγωνιζόμενο τον Σγουρόπουλο.

Ευκαιρία να σημειώσουμε εξάλλου, ότι στο γραφείο του Υπουργείου είχε βρεθεί τελευταία φορά η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση τον Οκτώβριο του 2013 όταν είχε δεχτεί τα μέλη της εθνικής ομάδας ανδρών ο τότε Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και τους συνεχάρη για τα δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας (ασημένιο η εθνική Ελλάδας με τους Καλλίνικο Κρεάνγκα, Παναγιώτη Γκιώνη, Κώστα Παπαγεωργίου, Τάσο Ρηνιώτη και προπονητή τον Κώστα Βατσακλή και χάλκινο ο Γκιώνης στο απλό).

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ