Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπαίθρια τραπέζια πινγκ πονγκ σε Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη

Trapezi stin_ipaithro

Trapezi stin_ipaithroΑλιεύσαμε από το διαδίκτυο είδηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους απλούς φίλους του αθλήματος και την προωθούμε. Όπως έγραψε η ιστοσελίδα notiareport και το αναπαρήγαγε και η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Βούλας στα social media, «δώδεκα υπαίθρια τραπέζια πινγκ πονγκ θα τοποθετηθούν σε έξι πλατείες του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης το αργότερο μέχρι τις αρχές του φθινόπωρου».

Το σάιτ, που ασχολείται με νέα από τις συγκεκριμένες πόλεις, σημειώνει ακόμα στο ρεπορτάζ ότι «τα υπαίθρια τραπέζια αντισφαίρισης θα είναι πακτωμένα στο έδαφος, κατασκευασμένα να αντέχουν σε κάθε διαφορετική εναλλαγή του καιρού». Αναφέρεται επίσης ότι το προϋπολογιζόμενο κόστος είναι 24.800€ (http://www.notiareport.gr/item/7020-ypaithria-trapezia-ping-pong-stis-plateies-vvv.html).

Εφόσον προχωρήσει το πλάνο θα πρόκειται σίγουρα για πολύ ωραία πρωτοβουλία, καθώς στο εξωτερικό μπορεί να το κάνουν πολλοί δήμοι, όμως στην Ελλάδα βρίσκει σε ελάχιστα μέρη κάποιος τέτοιες ευκαιρίες για ψυχαγωγία και χαλάρωση με τη δημοφιλή ρακέτα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

Η φωτό είναι από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας notiareport 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ