Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέχρι τις 6/9 για την Αθήνα και τις 20/9 για τη Θεσσαλονίκη η προθεσμία για τις δηλώσεις στις σχολές διαιτησίας

DSC9027

 DSC9027Τις προκηρύξεις για τις φετινές σχολές διαιτησίας δημοσίευσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Θα γίνει μία σχολή στην Αθήνα από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, μία στη Θεσσαλονίκη από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και φυσικά κανονίστηκαν νωρίς στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018 προκειμένου να προκύψουν νέοι διαιτητές και να βοηθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους, όσοι διαθέτουν απολυτήριο λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου ή ισότιμου τίτλου σπουδών, ενώ είναι προϋπόθεση και «να μην εμπίπτει η παρουσία τους στους περιορισμούς του άρθρου 3 και των  §1 και 2 του άρθρου 130 του Ν 2725/99, όπως αυτός τροποποιημένος ισχύει σήμερα». Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μέχρι τις 6 και μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα για τις δύο δραστηριότητες.

Η σχολή διαιτησίας της Αθήνας θα διεξαχθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (διεύθυνση Μεγάλη του Γένους Σχολή 10, Άλιμος). Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. (Αγίου Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια – Fax: 210-5223455- e-mail: info@httf.gr) και θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση  ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις της  παραγρ.1 της  παρούσας προκήρυξης, καθώς κι από παράβολο των 25 ευρώ. Η σχολή θ’ αρχίσει το απόγευμα της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου.    

Λίγες ημέρες μετά η σχολή διαιτησίας της Θεσσαλονίκης θα γίνει στην αίθουσα της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας στη Δ.Ε.Θ.. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος θα μπορούν να κάνουν αίτηση και στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδας (περ. 1 ΔΕΘ – Fax: 2310 237108- e-mail: temaked@httf.gr). Τα μαθήματα θ’ αρχίσουν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου και η σχολή θα ολοκληρωθεί με εξετάσεις στις 11:30 την Κυριακή 24 του μήνα.  

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ανακηρυχθούν επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει. Επισημαίνεται επίσης ότι «κάθε ώρα διδασκαλίας είναι σημαντική και απαραίτητη, όσοι υποψήφιοι απουσιάσουν περισσότερο από το  1/3 των ωρών διδασκαλίας,  θα απορριφθούν». Οι προκηρύξεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr). Για τους ενδιαφερόμενους επίσης η ύλη της σχολής διαιτησίας περιλαμβάνεται στον Κανονισμό Παιδιάς, στον Κανονισμό Διεθνών Διοργανώσεων και στον Κανονισμό Διαιτησίας. Οι Κανονισμοί αυτοί είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας στην διεύθυνση: http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25&Itemid=17

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ