Τέσσερα σωματεία προστέθηκαν στα μέλη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Elefsina 2016_paixnidia_A2Ελάχιστες ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα αποτελεί ευχάριστο γεγονός η επίσημη είσοδος τεσσάρων ακόμα σωματείων στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στη διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν μέλη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δύο σωματεία από την Αθήνα, ένα από τη Θεσσαλονίκη κι ένα από την Καρδίτσα. Πρόκειται συγκεκριμένα για τον Αθλητικό Όμιλο Κηπούπολης, τον Αθλητικό Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αθηνά» Νέου Φαλήρου από την Αθήνα, τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και τον Αθλητικό Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καρδίτσας. Για μία ακόμα φορά συναντάμε νέες εγγραφές από διάφορα σημεία της χώρας κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το άθλημα, ειδικά όταν συμβαίνει σε πολύ δύσκολες εποχές για τα σωματεία από οικονομικής άποψης.

Οι προαναφερόμενοι σύλλογοι εντάθηκαν στη δύναμη της ομοσπονδίας τον Ιούνιο. Ο Α.Ο. Κηπούπολης και ο Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης έχουν έμμεσα μία σύνδεση μολονότι προέρχονται από διαφορετικές πόλεις, καθώς υπεύθυνοι των σωματείων είναι δύο συνονόματοι συγγενείς! Ο Θεόφιλος Τσεντεκίδης δημιούργησε το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο σωματείο της Αττικής, το οποίο βασικά είναι ποδοσφαιρικό και ο ξάδερφός του με το ίδιο όνομα και επίθετο ίδρυσε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Στην Καρδίτσα, που με την εξέλιξη αυτή θ’ αυξήσει σίγουρα τη δραστηριότητά της στο άθλημα, είναι υπεύθυνος του Α.Ο.Ε.Α.Κ. ο Κωνσταντίνος Καπατσίνας. Η «Αθηνά» από το Νέο Φάληρο δήλωσε υπεύθυνο τον Νίκο Γαλιάτσο. Έχει αναλάβει πρόεδρος του σωματείου, ενώ την προσπάθεια «έτρεξε» μαζί του η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας Λάουρα Νικουλάε, που θα είναι προπονήτρια.  

Εξάλλου, υπήρξε φέτος και μία μετονομασία σωματείου. Ο Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας, με τον οποίο ασχολείται πολλά χρόνια ο Αντώνης Αλεξανδρόπουλος, μετονομάστηκε σε Α.Σ. Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας. 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ετοιμάζεται να δημιουργήσει τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ένα μεγάλο και ιστορικό πειραϊκό σωματείο, ο Εθνικός Γ.Σ.. Σε ανακοίνωση, που είχε αναρτήσει και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην ιστοσελίδα της μέσα στον Αύγουστο, είχε αναφέρει ότι ιδρύει τµήµα «και επιθυµεί να συνεργαστεί µε προπονητή, που να κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλµατος οποιασδήποτε κατηγορίας». Η σχετική ανακοίνωση είναι στη διεύθυνση http://httf.gr/images/diaf_10817.pdf.

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped