Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέχρι την Πέμπτη οι δηλώσεις συμμετοχής στο αναπτυξιακό τουρνουά «Αντωνία Σπανού»

Meramveliotaki

MeramveliotakiΗ αγωνιστική περίοδος 2017-2018 είναι σε εξέλιξη. Η αρχή έγινε με το Τοπικό Κύπελλο, το προσεχές Σάββατο αρχίζουν τα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 εθνικής κατηγορίας και στο τέλος του μήνα έρχεται και το 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν. Η φετινή σειρά θ’ ανοίξει στον Πειραιά το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου και το όπεν νεαρών ηλικιών, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αντωνίας Σπανού. Το οργανώνει ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γίνεται για 5η σερί χρονιά. Θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και, όπως κάθε τέτοιο τουρνουά, έχει προκηρύξει τις κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει και θα υποβάλλονται μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 21 του μήνα στο σύστημα onlineδηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://entries.httf.gr).

Μια που είναι αρχή της αγωνιστικής χρονιάς υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό ανοιχτών αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στις κατηγορίες μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων (παιδιά έως 10 ετών) παίρνουν μέρος παμπαίδες και παγκορασίδες, που πέρα από το ηλικιακό δικαίωμά τους πρέπει και να δηλώσουν συμμετοχή ειδικά στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Επίσης τα παιδιά της μικρότερης κατηγορίας, όπως και οι Νέοι άνδρες με τις Νέες γυναίκες δεν αγωνίζονται στον τελικό των αναπτυξιακών.

Το παράβολο συμμετοχής στα καθιερωμένα τουρνουά είναι και φέτος στα 25 ευρώ για κάθε αθλητή/τρια. Η κλήρωση των γκρουπ θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ομοσπονδίας. Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θ’ ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Για μία πρώτη ενημέρωση των συμμετεχόντων πάντως, σχετικά με τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησής τους η προκήρυξη αναφέρει ότι οι διήμεροι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 09.00 και η λήξη τους υπολογίζεται για την Κυριακή στις 6μ.μ.

* Μέχρι την Τετάρτη εξάλλου, είναι η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στη σχολή διαιτησίας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί γι’ αυτή την εβδομάδα, το τριήμερο από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

 

* Η Μεραμβελλιωτάκη του Ολυμπιακού σε φωτό από το πρακτορείο IN TIME

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ