Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Μόνο το Σάββατο οι αγώνες της Α2 στο Σ.Ε.Φ. λόγω του μπασκετικού ντέρμπι

Elefsina 2017_A2_Aetoi-MellisiaΤο κλασικό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Μπάσκετ Λιγκ αλλάζει το πρόγραμμα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι προγραμματισμένες για το προσεχές Σαββατοκύριακο οι πρώτες αγωνιστικές στην Α2 των γυναικών, όπως και η συνέχεια στην Α2 των ανδρών. Επειδή όμως, την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ θα κοντραριστούν στον Πειραιά οι παραδοσιακοί αντίπαλοι, η διοίκηση του Σ.Ε.Φ. ειδοποίησε ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις καμία άλλη δραστηριότητα. Είναι απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, το φαληρικό στάδιο τη μετέφερε και στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η τελευταία «μάζεψε» αναγκαστικά το πρόγραμμα ώστε όλες οι αγωνιστικές της Α2 να διεξαχθούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

«Για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Παναθηναϊκός Α.Ο., την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σύμφωνα με την απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα, αθλητική ή μη, στις βοηθητικές αίθουσες με το πέρας των αθλητικών δραστηριοτήτων το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 10μ.μ.. Οι αίθουσες θα παραδοθούν προς χρήση τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου», ανέφερε το έγγραφο του Σ.Ε.Φ. προς την ομοσπονδία.

Στην Α2 των ανδρών είναι στο πρόγραμμα η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική. Η τελευταία επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στις 10, αλλά μετά την υποχρεωτική αλλαγή θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στις γυναίκες, οι οποίες θα κάνουν αρχή για την περίοδο 2017-2018 με τρεις αγωνιστικές. Έτσι, τα ωράρια στην Α2 θα είναι 11:00, 14:00 και 17:00 το Σάββατο.

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped